Bedrijven waarmee wij samenwerken

UBN bemiddelt in logistieke, industriële en administratieve banen tot en met MBO-niveau. Onderstaand overzicht geeft je een indruk van een aantal bedrijven waarmee wij samenwerken.

 • Expertisebureau HDG

  Expertisebureau HDG

  Harmsen & De Groot voert controle uit op en expert-onderzoek naar de kwaliteit van groente en fruit waar gewenst, maar hoofdzakelijk gedurende (internationaal) transport. Zij beschikken daartoe over gecertificeerde experts en zijn spin in een web van internationale surveyors.

 • GLS Netherlands

  GLS Netherlands

  GLS (General Logistics Systems) is de Quality Leader in de Europese pakketlogistiek. Grenzeloze betrouwbaarheid. Maximale snelheid. En gegarandeerde zekerheid.

 • Hallmark Cards Nederland

  Hallmark Cards Nederland

  Hallmark Cards Nederland is onderdeel van Hallmark Cards Continental Europe. De grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en België is marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden miljoenen wenskaarten van Hallmark Cards hun weg naar de consument.

 • Menlo Worldwide Logistics

  Menlo Worldwide Logistics

  Menlo Worldwide is a leader in global integrated logistics solutions, warehousing, transportation and supply chain management. Amongst the largest and most diversified supply chain management companies in the world, Menlo Worldwide employs 4,500 people...

 • Nedal Aluminium B.V.

  Nedal Aluminium B.V.

  Nedal Aluminium B.V., gevestigd in Utrecht, is onderdeel van de beursgenoteerde Hunter Douglas Groep. Met ruim 200 enthousiaste medewerkers is Nedal Aluminium B.V. sinds 1938 een toonaangevend en succesvol producent van aluminium profielen en licht- en vlaggenmasten op de wereldwijde markt.

 • Remia C.V.

  Remia C.V.

  Remia is een zelfstandige, dynamische en gezonde onderneming met ruim 325 medewerkers. Een bekende en vooral vertrouwde "Hollandse" naam in Nederland en ver daarbuiten. Een naam die al jarenlang garant staat voor kwaliteit en diversiteit op het gebied van margarines, vetten, oliën, bakkerijgrondstoffen en sauzen.

 • Saybolt Nederland

  Saybolt Nederland

  Saybolt is een onafhankelijk internationaal opererend laboratorium en inspectiebedrijf in de petrochemische industrie.

 • WE Netherlands

  WE Netherlands

  WE is een oorspronkelijk Nederlands modeketen die modekleding zoals kleding, schoenen, tassen en andere toebehoren verkoopt. Aanvankelijk eerst alleen in Nederland, maar nu zijn er meer dan 260 winkels in 6 Europese landen.

 • Westcon Group

  Westcon Group

  Westcon is a value-added distributor of category-leading unified communications, network infrastructure, data center and security solutions with a global network of specialty resellers. Our teams create unique programs and provide exceptional financial and technical support to accelerate the business of our partners.