Solliciteren

Het vinden van een nieuwe baan lijkt soms zo eenvoudig, maar in de praktijk vinden veel mensen het best moeilijk. Daarom geven wij je hieronder een aantal handige tips. 

Solliciteren op een vacature bij UBN
Zie je op onze website een interessante vacature, dan kun je direct online solliciteren of contact opnemen met de desbetreffende vestiging. Welke keuze je ook maakt, je krijgt van ons altijd binnen drie werkdagen een reactie.

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op de vestiging, horen wij graag wat jouw wensen zijn, nemen wij je CV door en bespreken de mogelijkheden. Een gesprek bij ons op de vestiging is niet anders dan een gewone sollicitatie, zorg er voor dat je goed voorbereid bent. Neem ook altijd je diploma's, certificaten, geldig legitimatiebewijs (géén rijbewijs), BSN-nummer en bankrekeningnummer mee.

Zodra je wordt voorgesteld bij een van onze opdrachtgevers informeren wij je over het sollicitatieproces en houden wij jou uiteraard op de hoogte van de voortgang.

Ga je op sollicitatiegesprek bij een van onze opdrachtgevers, dan helpen wij je om jezelf goed voor te bereiden.

Kun je op dit moment geen passende vacature vinden, maar wil je wel graag voor UBN aan de slag? Dan kun je drie dingen doen:

In alle gevallen bekijken wij altijd eerst jouw gegevens. Op basis daarvan krijg je binnen drie werkdagen van ons een terugkoppeling over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Veelgestelde vragen

Snap je iets niet? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Stel een vraag

Meer weten? Stel ons je vraag!