Referenties

Wij zijn er trots op dat onze kandidaten én opdrachtgevers bevestigen dat wij onze beloftes waarmaken. Hoe onze opdrachtgevers UBN in de praktijk ervaren blijkt uit onderstaande referenties.

Wilt u weten hoe onze uitzendkrachten de samenwerking met UBN ervaren. Lees dan hun referenties.

 • GLS Netherlands

  GLS Netherlands

  "Sinds enkele jaren is UBN uitzendbureau een betrouwbare partner voor GLS Netherlands vestiging Amsterdam. Dit uit zich met name in de zeer fijne en goede communicatie met de medewerkers van UBN. Levering van geschikte kandidaten en een goede opvolging van de gemaakte afspraken helpen ons om onze produktie op een zeer hoog niveau te houden."

 • HDG

  HDG

  "UBN selecteert voor ons gekwalificeerde kandidaten die goed blijken te functioneren in de beoogde functie. Dit resulteert meer dan eens in een meer duurzaam vervolg op de tijdelijke arbeidsrelatie."

 • Menlo Worldwide Logistics

  Menlo Worldwide Logistics

  "Onze ervaringen met UBN, vestiging Amsterdam zijn goed. Er is veel persoonlijke attentie (2 wekelijkse meeting, langskomen op de zaak voor uitzendkrachten etc.), de opdrachten worden goed uitgevoerd, zijn altijd bereikbaar of bellen indien nodig zeer snel terug."

 • Nedal Aluminium B.V.

  Nedal Aluminium B.V.

  "UBN Uitzendbureau & Nedal Aluminium B.V. werken vele jaren samen in de vorm van een inhouse constructie. Structureel (kwaliteit, begeleiden en opleiden) en ad-hoc de productie planning invullen, met daarbij als kern volledige ontzorging, is de core business voor de consultant van UBN."

 • Sandoz

  Sandoz

  "Jarenlange samenwerking die vruchten afwerpt. Sinds de verhuizing van Sandoz naar Almere (2005) werken wij tot volle tevredenheid samen met UBN Uitzendbureau. Door deze jarenlange samenwerking weet UBN precies in te schatten wat wij nodig hebben."

 • Saybolt Nederland

  Saybolt Nederland

  "Al 10 jaar kenmerkt UBN zich als een betrouwbare partner in werving en selectie van het juiste personeel."

 • Westcon Group

  Westcon Group

  "Met veel waardering hebben wij (Westcon Group) de afgelopen jaren de werkzaamheden van UBN, in het warehouse gevolgd. UBN heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij een betrouwbare en vakkundige partner van de firma Westcon is geworden."