Specialisme

UBN kiest er bewust voor zich alleen te richten op logistieke, industriële en administratieve functies. Deze focus en de in bijna 25 jaar opgebouwde deskundigheid, zorgen er voor dat u met een specialist aan tafel zit. Training, in- en externe scholing, rondleidingen bij bedrijven, vakgerichte bijeenkomsten, themadagen en werkgroepen zorgen ervoor dat al onze medewerkers deskundig en up to date zijn op onze vakgebieden.

Als u meer wilt weten over de manier waarop wij werken en de voordelen die UBN u biedt, maken wij graag een afspraak. U kunt daarvoor direct contact opnemen met Harry Noorlander - Commercieel Directeur. Hij is bereikbaar op telefoonnumer: 030-2297340. Uiteraard kunt u ook een van onze vestigingen benaderen.

Opdrachtgever aan het woord

 • Expertisebureau HDG

  "UBN selecteert voor ons gekwalificeerde kandidaten die goed blijken te functioneren in de beoogde functie. Dit resulteert meer dan eens in..."

 • GLS Netherlands

  "Sinds enkele jaren is UBN uitzendbureau een betrouwbare partner voor GLS Netherlands vestiging Amsterdam. Dit uit zich met name in de zeer fijne en..."

 • Menlo Worldwide Logistics

  "De invulling van de openstaande vacatures verloopt goed, vooral de lagere functies zijn redelijk snel ingevuld, ondanks onze hoge eisen met betrekking tot..."

 • Nedal Aluminium B.V.

  "UBN Uitzendbureau & Nedal Aluminium B.V. werken vele jaren samen in de vorm van een inhouse constructie. Structureel (kwaliteit, begeleiden en opleiden) en..."

 • Remia C.V.

  "UBN Uitzendbureau bewijst zich ruim twintig jaar als volwaardig partner van Remia, waarbij de HR-solutions voor het productieproces dagelijks en geheel worden..."

 • Sandoz

  "Jarenlange samenwerking die vruchten afwerpt. Sinds de verhuizing van Sandoz naar Almere (2005) werken wij tot volle tevredenheid samen met UBN..."

 • Westcon Group

  "Met veel waardering hebben wij (Westcon Group) de afgelopen jaren de werkzaamheden van UBN, in het warehouse gevolgd. UBN heeft de afgelopen jaren..."

Vacature aanmelden

1371497571_vacancy.png

U kunt uw vacature direct online aanmelden. Zodra wij uw vacature hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

> Lees meer