Waarom UBN?

UBN bemiddelt in logistieke, industriële en administratieve functies. Daarin zijn wij niet uniek. Wij onderscheiden ons echter wel in de manier waarop wij dit doen.

Zo werken wij vanuit de overtuiging dat een waardevolle samenwerking voortkomt uit een persoonlijke en betrokken benadering. Voor ons betekent dat goed luisteren en nooit bezuinigen op tijd en aandacht. Door deze werkwijze hebben wij veel langdurige relaties opgebouwd en gezamenlijke successen behaald.

UBN is een partij die deskundig, snel en doeltreffend bemiddelt. Wij maken hiervoor gebruik van een eigen pool met beschikbare kandidaten en de specialistische kennis van onze medewerkers. Dat zorgt er voor dat UBN snel kan schakelen en ook ad hoc aanvragen direct kan invullen.

Bovenstaande klinkt misschien heel logisch, maar je moet het wel doen. Wij zijn er dan ook trots op dat onze opdrachtgevers bevestigen dat wij onze beloftes waarmaken. Hoe zij UBN in de praktijk ervaren leest u in hun referentie.

UBN is aangesloten bij de ABU en voldoet hiermee aan strenge eisen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies.

ABU   VRO   SNA

Als u meer wilt weten over de manier waarop wij werken en de voordelen die UBN u biedt, maken wij graag een afspraak. U kunt daarvoor direct contact opnemen met Harry Noorlander - Commercieel Directeur. Hij is bereikbaar op telefoonnumer: 030-2297340. Uiteraard kunt u ook een van onze vestigingen benaderen.

Opdrachtgever aan het woord

 • Expertisebureau HDG

  "UBN selecteert voor ons gekwalificeerde kandidaten die goed blijken te functioneren in de beoogde functie. Dit resulteert meer dan eens in..."

 • GLS Netherlands

  "Sinds enkele jaren is UBN uitzendbureau een betrouwbare partner voor GLS Netherlands vestiging Amsterdam. Dit uit zich met name in de zeer fijne en..."

 • Menlo Worldwide Logistics

  "De invulling van de openstaande vacatures verloopt goed, vooral de lagere functies zijn redelijk snel ingevuld, ondanks onze hoge eisen met betrekking tot..."

 • Nedal Aluminium B.V.

  "UBN Uitzendbureau & Nedal Aluminium B.V. werken vele jaren samen in de vorm van een inhouse constructie. Structureel (kwaliteit, begeleiden en opleiden) en..."

 • Remia C.V.

  "UBN Uitzendbureau bewijst zich ruim twintig jaar als volwaardig partner van Remia, waarbij de HR-solutions voor het productieproces dagelijks en geheel worden..."

 • Sandoz

  "Jarenlange samenwerking die vruchten afwerpt. Sinds de verhuizing van Sandoz naar Almere (2005) werken wij tot volle tevredenheid samen met UBN..."

 • Westcon Group

  "Met veel waardering hebben wij (Westcon Group) de afgelopen jaren de werkzaamheden van UBN, in het warehouse gevolgd. UBN heeft de afgelopen jaren..."

Vacature aanmelden

1371497571_vacancy.png

U kunt uw vacature direct online aanmelden. Zodra wij uw vacature hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

> Lees meer