Dienstverlening

Wanneer uw organisatie personeel zoekt, dan is het inschakelen van UBN een goede optie. Onze samenwerking wordt waardevol als deze resulteert in een efficiënte oplossing voor uw vraagstuk. Dan kunnen wij voor u tijd én geld besparen.

De basis van onze dienstverlening is kandidaten uitzenden. Maar aangezien maatwerk voorop staat en iedere organisatie een eigen aanpak verdient, kiezen wij altijd een specifieke aanvliegroute om tot een geslaagde match te komen. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een aangepaste selectieprocedure;
 • het testen van uitzendkrachten op vaardigheden;
 • het opleiden en trainen van uitzendkrachten;

Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U krijgt in ieder geval altijd een vast contactpersoon.

Wilt u weten hoe andere opdrachtgevers de samenwerking met UBN ervaren? Lees dan hun referenties.

Naast uitzenden kunt u bij UBN ook kiezen voor andere diensten. In onderstaand overzicht treft u een totaal overzicht van onze dienstverlening.

Als u meer wilt weten over de manier waarop wij werken en de voordelen die UBN u biedt, maken wij graag een afspraak. U kunt daarvoor direct contact opnemen met Harry Noorlander - Commercieel Directeur. Hij is bereikbaar op telefoonnumer: 030-2297340. Uiteraard kunt u ook een van onze vestigingen benaderen.

Opdrachtgever aan het woord

 • Expertisebureau HDG

  "UBN selecteert voor ons gekwalificeerde kandidaten die goed blijken te functioneren in de beoogde functie. Dit resulteert meer dan eens in..."

 • GLS Netherlands

  "Sinds enkele jaren is UBN uitzendbureau een betrouwbare partner voor GLS Netherlands vestiging Amsterdam. Dit uit zich met name in de zeer fijne en..."

 • Menlo Worldwide Logistics

  "De invulling van de openstaande vacatures verloopt goed, vooral de lagere functies zijn redelijk snel ingevuld, ondanks onze hoge eisen met betrekking tot..."

 • Nedal Aluminium B.V.

  "UBN Uitzendbureau & Nedal Aluminium B.V. werken vele jaren samen in de vorm van een inhouse constructie. Structureel (kwaliteit, begeleiden en opleiden) en..."

 • Remia C.V.

  "UBN Uitzendbureau bewijst zich ruim twintig jaar als volwaardig partner van Remia, waarbij de HR-solutions voor het productieproces dagelijks en geheel worden..."

 • Sandoz

  "Jarenlange samenwerking die vruchten afwerpt. Sinds de verhuizing van Sandoz naar Almere (2005) werken wij tot volle tevredenheid samen met UBN..."

 • Westcon Group

  "Met veel waardering hebben wij (Westcon Group) de afgelopen jaren de werkzaamheden van UBN, in het warehouse gevolgd. UBN heeft de afgelopen jaren..."

Vacature aanmelden

1371497571_vacancy.png

U kunt uw vacature direct online aanmelden. Zodra wij uw vacature hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

> Lees meer