Uitzendkrachten aan het woord

Wij zijn er trots op dat onze kandidaten én opdrachtgevers bevestigen dat wij onze beloftes waarmaken. Hoe onze kandidaten UBN in de praktijk ervaren blijkt uit onderstaande referenties.

Wilt je weten hoe onze opdrachtgevers de samenwerking met UBN ervaren. Lees dan hun referenties.

 • Arthur

  Arthur

  "Via Nationalevacaturebank.nl ben ik in contact gekomen met Jered Vermeent van UBN voor de functie als ploegleider naveld bij Nedal Aluminium."

 • Cynthia

  Cynthia

  "UBN... een vette streep voor! Hallo allemaal, ik heet Cynthia en werk sinds medio januari van dit jaar als uitzendkracht voor UBN Uitzendbureau. Mijn laatste werkgever was een bijzonder leuke brandorganisatie, maar was vanwege bedrijfseconomische redenen genoodzaakt om een deel van het personeel te laten gaan."

 • Emmy

  Emmy

  "Mijn eerste contact met UBN was in mei 2010. Ik had mijn CV op de Nationale Vacaturebank geplaatst. Toen zij mij persoonlijk benaderde voor een functie bij Seiko Nederland BV wat in eerste instantie voor enkele weken was en inmiddels ruim 3 jaar is geworden."

 • Jos

  Jos

  "Mijn naam is Jos en ik ben momenteel werkzaam voor Hankyu Hanshinn Express. Hankyu is een Japanse luchtvrachtexpediteur. Een luchtvrachtexpediteur is de schakel tussen bedrijven die luchtvracht aanbieden/ontvangen en de luchtvaartmaatschapijen die de vracht vervoeren."

 • Kimberly

  Kimberly

  "Mijn ervaring met UBN. Eind oktober 2012 werd ik door UBN gebeld dat ze mijn CV hadden gevonden op internet en dat ze een interessante vacature voor me hadden. Ik kon gelijk dezelfde dag nog langskomen voor een intake gesprek."

 • Mariska

  Mariska

  "Via UBN heb ik mijn eerste fulltime baan gevonden die perfect bij mij past, voel me dus ook super op mijn plek. De medewerkers van UBN luisteren goed naar je wensen en vinden het ook belangrijk dat jij blij bent met je werk."

 • Michella

  Michella

  "Ik ben zeer tevreden over UBN, mijn ervaringen zijn zeer positief met betrekking tot het oplossen van problemen, contacten en uitbetalingen. De medewerkers staan je altijd heel vriendelijk te woord en zijn geïnteresseerd in je werkzaamheden, maar ook als persoon."

 • Paulo

  Paulo

  "Werkend bij: Santrade ltd. Door te werken via UBN besef ik dat elk handje helpt!!!!"

 • Tim

  Tim

  "Ik ben tot op heden zeer tevreden om bij UBN te werken en vind het gemakkelijk dat de gewerkte urenregistratie digitaal verwerkt wordt zodat ik niet iedere week bij de vestiging hoef langs te gaan."

 • Wendy

  Wendy

  "Alweer ruim een jaar geleden kwam ik via een online vacature terecht bij UBN
  ik werd er zeer vriendelijk ontvangen en het voelde heel vertrouwd. Al snel werd ik geplaatst bij een bedrijf, maar de vertrouwensband met UBN bleef bestaan."

 • Wim

  Wim

  "Mijn ervaring met UBN is heel goed. Ik kan altijd bellen als ik vragen heb of iets wil weten. Ze staan je altijd te woord. Ze kennen je zodat je niet het gevoel heb dat je een nummer bent. Op vrijdag is er een medewerker van UBN bij ons in het bedrijf, zodat er regelmatig persoonlijk contact is."

Veelgestelde vragen

Snap je iets niet? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Stel een vraag

Meer weten? Stel ons je vraag!