Bewaar of print deze vacature

Bewaar deze vacature

Deel deze vacature

Bijrijder

Over deze functie

Aantal uren per week 25
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Drachten
Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij op zoek naar bijrijders. Dit zal gaan de vakantieperiode voor minimaal 7 weken (week 30 tm 37). Als bijrijder assisteer je bij het laden op bestemming en het lossen, met eventuele hulpmiddelen, op de door de opdrachtgever gewenste plek. Verder zal jij helpen bij het vastzetten van de vracht, het manoeuvreren met soms zware vrachten in kleine ruimtes en het retourneren en sorteren van emballage. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede relatie met de afnemers, het signaleren en melden van specifieke wensen/vragen van afnemers, het signaleren en melden van gevaarlijke afleversituaties en het begeleiden van nieuwe chauffeurs.

De meeste werkzaamheden zal jij verrichten onder toezicht van de vrachtwagenchauffeur.

Wat verwachten wij van jou?

# Je hebt een opleiding gevolgd op LBO niveau
# Je bent representatief, betrouwbaar en je hebt een klantgerichte uitstraling
# Je bent accuraat en gedisciplineerd
# Je bent kwaliteitsgericht
# Je kunt goed samenwerken
# Je bent bereid instructies aan te nemen

Waar ga je werken?

Door jarenlange ervaring en het steeds inspringen op actuele omstandigheden en ontwikkelingen, is onze opdrachtgever een zeer brede dienstverlener in de transport en logistiek. Hun slogan is: “Daar kunt u op rekenen”. Hiermee dagen ze zichzelf uit om dit richting onze klanten ook waar te maken. Bij deze opdrachtgever is er sprake van een hands-on mentaliteit waarbij de klant centraal staat.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een leuke en uitdagende baan bij een grote bierbrouwerij. De werktijden zijn van 12.00-17.00 uur of van 13.00 - 18.00 uur. Beloning conform CAO Beroepsgoederenvervoer TLN.

Marloes

Marloes Greiner

UBN Groningen

Rademarkt 23
9711 CS Groningen
T 050-7510000
E groningen@ubnuitzendbureau.com
Meer over deze vestiging

Heb jij interesse in deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.