Feest!

Met veel plezier en gepaste trots viert UBN dit jaar haar dertigjarig bestaan! Ondanks de huidige coronatijd laten wij dit heugelijke moment niet ongemerkt voorbij gaan.

2021 staat in het teken van verschillende feest activiteiten.

 

Tel samen met ons af

Nog

31

dagen!

 

 

UBN dertig jaar

Dertig jaar geleden was er één UBN vestiging: in hartje Utrecht. Inmiddels helpen wij onze klanten vanuit acht inloopvestigingen door heel Nederland en negen (semi) inhouse UBN-vestigingen met de leukste banen in de logistiek, industrie en administratie tot en met mbo-niveau.

En hoe we dat doen? Door simpelweg te doen wat we moeten doen om onze klanten te helpen. Wij schakelen snel en doeltreffend. Wij zijn persoonlijk en dat betekent dat we altijd investeren in de mensen tegenover ons. Onze klanten zijn bij UBN dus geen nummertjes.

Omdat wij veel tijd en energie in écht maatwerk bieden hebben wij sommige klanten om die reden al bijna dertig jaar in ons klantenbestand en daar zijn wij trots op.

Wij weten precies waar de behoefte van onze opdrachtgevers ligt en de wensen van de kracht. Hierdoor maken wij de perfecte match. Dat kost tijd en energie, maar dat doen wij met passie en plezier! En dat al dertig jaar!

 

 

Leuke winacties

Wij hebben één doel vanuit UBN en dat is werkend Nederland blij maken! Daarom ook een leuke winactie met mooie prijzen! Elke maand wint iemand een cadeau van € 30,-. Houd deze pagina in de gaten of onze socialemediakanalen.

Volg ons op facebook!

En houd de UBN LinkedIn pagina in de gaten voor leuke feitjes over UBN.

Volg ons op LinkedIn!

1991

Utrecht

1994

Almere

1998

Rotterdam

2000

Amsterdam

2015

Groningen

2017

Schiphol-Rijk

2019

Apeldoorn