Jubileumfeest 18 september uitgesteld

Lieve collega’s, familie, partners, zakenrelaties en iedereen die UBN een warm hart toedraagt,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie van premier Rutte hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten ons jubileumfeest op 18 september 2021 niet door te laten gaan.

Vanwege de huidige beperkende coronamaatregelen is het niet mogelijk om, samen met jullie, deze middag te vieren zoals wij dat graag zouden willen. Een 30-jarig jubileum moet groots gevierd kunnen worden met iedereen en niet met allerlei beperkingen en QR-code controle verplichtingen van onze kant. Wij willen natuurlijk ook niet verantwoordelijk zijn voor potentiële nieuwe uitbraken, met alle gevolgen van dien.

Wellicht gaat de volgende persconferentie soelaas bieden, maar wij kunnen en gaan dit risico simpelweg niet nemen. Wij hebben er bij de maandenlange voorbereidingen altijd vertrouwen in gehouden dat de pandemie onder controle zou zijn, doch het tegendeel is helaas gebleken.

Natuurlijk volgen wij de huidige en mogelijk nieuw geldende coronamaatregelen op de voet en hopen jullie spoedig een nieuwe datum door te kunnen geven om alsnog te mogen proosten op ons 30-jarig jubileum!

Graag willen wij jullie alvast bedanken voor de massale belangstelling en in ieder geval tot spoedig ziens.

Namens Directie en medewerkers
UBN Uitzendbureau B.V.

Willem de Groot

Feest!

Met veel plezier en gepaste trots viert UBN dit jaar haar dertigjarig bestaan! Ondanks de huidige coronatijd laten wij dit heugelijke moment niet ongemerkt voorbij gaan.

2021 staat in het teken van verschillende feest activiteiten.

 

Tel samen met ons af

Nog

-570

dagen!

 

 

UBN dertig jaar

Dertig jaar geleden was er één UBN vestiging: in hartje Utrecht. Inmiddels helpen wij onze klanten vanuit acht inloopvestigingen door heel Nederland en negen (semi) inhouse UBN-vestigingen met de leukste banen in de logistiek, industrie en administratie tot en met mbo-niveau.

En hoe we dat doen? Door simpelweg te doen wat we moeten doen om onze klanten te helpen. Wij schakelen snel en doeltreffend. Wij zijn persoonlijk en dat betekent dat we altijd investeren in de mensen tegenover ons. Onze klanten zijn bij UBN dus geen nummertjes.

Omdat wij veel tijd en energie in écht maatwerk bieden hebben wij sommige klanten om die reden al bijna dertig jaar in ons klantenbestand en daar zijn wij trots op.

Wij weten precies waar de behoefte van onze opdrachtgevers ligt en de wensen van de kracht. Hierdoor maken wij de perfecte match. Dat kost tijd en energie, maar dat doen wij met passie en plezier! En dat al dertig jaar!

 

 

Leuke winacties

Wij hebben één doel vanuit UBN en dat is werkend Nederland blij maken! Daarom ook een leuke winactie met mooie prijzen! Elke maand wint iemand een cadeau van € 30,-. Houd deze pagina in de gaten of onze socialemediakanalen.

Volg ons op facebook!

En houd de UBN LinkedIn pagina in de gaten voor leuke feitjes over UBN.

Volg ons op LinkedIn!

1991

Utrecht

1994

Almere

1998

Rotterdam

2000

Amsterdam

2015

Groningen

2017

Schiphol-Rijk

2019

Apeldoorn