Jij bent goed bezig!

Super dat je actie hebt ondernomen. Je hebt de eerste stap gezet naar een passende baan en wij helpen jou hier graag bij! Dit doen we door je uit te nodigen op de vestiging en dan horen wij graag wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar de perfecte vacature match. Na goede begeleiding vanuit UBN en eigen voorbereiding hou je zelf het gesprek met de betreffende organisatie waar je eventueel aan de slag gaat.

En daarna?

Ben je aangenomen? Gefeliciteerd! Na het starten hebben wij nog regelmatig contact met elkaar. Zo vinden wij het belangrijk dat we weten hoe je eerste dag, eerste week en eerste maand is bevallen. Natuurlijk horen we het ook graag als je de ambitie hebt om door te groeien. Heb je hiervoor bepaalde certificaten nodig? Dat is geen probleem! Zolang we elkaar op de hoogte houden van alle wensen en ontwikkelingen kunnen wij van alles voor jou regelen. Dat doen wij met alle liefde, want UBN maakt werkend Nederland blij!

Maakt werkend Nederland blij

UBN Uitzendbureau bemiddelt al bijna 30 jaar in logistieke, administratieve en industriële banen tot en met mbo-niveau. Je kan ons vinden in de steden Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen en Apeldoorn. Daarnaast hebben we een aantal inhouse vestigingen: Ameco, XPO, Nedal Aluminium, Pally Biscuits, Remia, Santrade, WE Fashion en Schiphol-Rijk.

Kortom: genoeg (inhouse)vestigingen om jou verder te helpen met jouw zoektocht naar de perfecte (bij)baan! Wij zien je daarom graag voor een persoonlijk gesprek! Aanmelden kan via deze pagina. Wacht niet te lang! Wij houden van snel schakelen. Dus als jij je vandaag kan aanmelden, kan het zomaar zo zijn dat je morgen al aan de slag kunt! Benieuwd naar hoe snel wij kunnen schakelen? Klik dan hier!

Meld je nu aan:

  • MM slash DD slash JJJJ

Vestigingen

Naast een aantal inhouse vestigingen hebben wij UBN vestigingen in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam, Schiphol-Rijk en Groningen.