Administratief medewerker vacatures

Als jij de rots in de branding bent waarop collega’s altijd kunnen terugvallen, zijn onze administratief medewerker vacatures jou op het lijf geschreven. In deze baan ondersteun jij de collega’s op kantoor. Je bemant de receptie, staat klanten te woord en soms ben je ook verantwoordelijk voor een financiële afhandeling van zaken. Een baan vol afwisseling dus. Solliciteer vandaag nog op de vacature die het beste bij jou past.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters

Productieplanner Eerder bekeken

  • VAASSEN
  • 40 uur
  • MBO
  • Per direct
Zit plannen bij jou in het bloed en doe je dit het liefst binnen een productieomgeving? Dan is dit een mooie functie voor jou! Voor...
Sla op als favoriet

Trademarketeer Eerder bekeken

  • DEN DOLDER
  • 38 uur
  • HBO
  • Per direct
Als trademarketeer weet je wat er leeft bij de ‘shopper’. Wat beweegt de retailer? Hoe presteren de merken van Remia in de winkel? Je analyseert:...
Sla op als favoriet

De eisen voor administratief medewerker vacatures

Hoewel de eisen per vacature natuurlijk verschillen, kunnen we je wel een globaal beeld geven van de werkzaamheden. Je houdt je zelfstandig bezig met diverse administratieve taken. Het kan zijn dat je gevraagd wordt te factureren, pakbonnen te maken of retourbonnen te verwerken. Soms ben je ook het aanspreekpunt voor de klant, mocht die vragen hebben over bepaalde producten of diensten. Kortom: jij bent de spil van het bedrijf.

Is deze baan iets voor jou?

Houd jij wel van een praatje en blijf jij te allen tijde klantvriendelijk? Kijk dan eens rond bij de diverse administratief medewerker vacatures die UBN aanbiedt. Om er zeker van te zijn dat jij geknipt bent voor deze baan, willen we graag dat je ook even bij ons langskomt op kantoor. Zo hebben we een gezicht bij de naam en horen wij graag wat jou drijft. Een goede match gaat namelijk niet alleen over cv-kwaliteiten, maar ook over persoonlijke kenmerken.

Kies een van onze administratief medewerker vacatures en reageer direct.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.