Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

 De financieel medewerker vacature is bij uitstek geschikt voor uitzendkrachten met een scherpe blik.Financieel medewerker vacatures

Jij weet meer van financiën dan Dagobert Duck en staat te popelen om al jouw kennis in de praktijk te brengen. Met cijfers voel je je vertrouwd en facturen, loonuren en declaraties behoren tot jouw favoriete leesvoer. Herken jij jezelf? Dan is de financieel medewerker vacature je op het lijf geschreven.

Jouw taken

Taken van een financieel medewerker zijn over het algemeen onder meer crediteurenadministratie, het importeren van dagschriften, het verwerken van orders en het boeken van journaalposten. Uiteraard is het daarnaast belangrijk dat je de Nederlands taal goed beheerst en je enthousiast, gestructureerd en zelfstandig kunt werken.

UBN helpt je verder met een financieel medewerker vacature

Wij willen dat jij optimaal voorbereid bij de opdrachtgever aankomt. Daarom begeleiden we je gedurende het hele traject van sollicitatie tot gesprek. UBN heeft diverse tips over hoe je een goede motivatiebrief schrijft, maar zorgt ook dat je alvast wat weet van de opdrachtgever. En geen zorgen: als wij het bedrijf niet bij je vinden passen dan zeggen we het ook eerlijk.

Met plezier aan het werk

Onze missie is om iedereen met een glimlach aan het werk te laten gaan. Daarom zoeken we goed uit wat jouw persoonlijke wensen zijn en of die aansluiten bij de financieel medewerker vacature. Hebben we een match? Dan kun je in veel gevallen de dag erna al beginnen. Dat is nog eens lekker snel aan de slag gaan. Uiteraard onderhouden onze medewerkers ook nadat je bent begonnen het contact met je. Al is het maar om soms even bij te kletsen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij een van onze vestigingen.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.