Afwasser horeca Utrecht

Houd jij ervan om alles blinkend schoon te maken zodat de klant van een net bord eet? En raak je er niet van in de stress als de stapels borden oplopen? Dan heeft UBN een passende baan voor jou bij diverse horecalocaties in de regio Utrecht.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

Voor wie?

Of je nou aan de slag gaat als hostess in een hotel of je uren als chefkok besteedt, de horeca is een vak apart. Gastvrijheid moet je in het bloed zitten. Je houdt van hard werken, onregelmatige tijden vind je geen probleem, uitslapen doe je overdag wel, een goede teamspirit vind je belangrijk en je wordt gelukkig van gezellige praatjes met vreemde mensen. Maak een keuze uit onze ruime selectie vacatures voor een bijbaan in de horeca in Utrecht en ga direct aan de slag.

Persoonlijk contact

Ook bij een bijbaan in de horeca willen wij jou beter kennen dan de inhoud van je cv. We nodigen je daarom altijd eerst uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Zo kunnen we elkaar eerst eens leren kennen. UBN is geen anoniem uitzendbureau waarvan je de recruiters alleen aan de telefoon spreekt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk om de juiste match te kunnen vinden.

Snel een bijbaan in de horeca in Utrecht

In de horeca is er altijd wel een helpende hand nodig. Bijvoorbeeld tijdens een groot evenement. UBN is dan ook doorlopend op zoek naar kandidaten die direct inzetbaar zijn. We hebben werk op regelmatige basis en als oproepkracht. Solliciteer direct en ervaar het zelf.

Een bijbaan in de horeca in Utrecht vind je gemakkelijk via UBN.