Callcenter vacatures

Als callcenter medewerker ben je de hele dag in gesprek met klanten of potentiële klanten. De callcenter vacatures van UBN zijn de ideale kans om jouw commerciële vaardigheden nog verder te verdiepen. We leren je de fijne kneepjes van het verkoopvak en klantcontact. Solliciteer direct en ga aan de slag voor een van onze opdrachtgevers.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

Een vlotte babbel

UBN is voor zijn callcenter vacatures op zoek naar uitzendkrachten die niet op hun mondje zijn gevallen. Je kunt snel van repliek dienen, maar verliest daarbij nooit de klantvriendelijkheid uit het oog. Ook in onverwachte situaties houd jij het hoofd koel en zoek je snel naar een passende oplossing. Daarnaast moet je het natuurlijk leuk vinden om te telefoneren.

Welke callcenter vacatures passen bij jou?

Bij UBN zijn we er trots op dat wij al onze uitzendkrachten persoonlijk kennen. Om goed te kunnen vaststellen welke callcenter vacatures bij jou passen, willen we daarom graag dat je eerst even kennis komt maken bij ons op kantoor. Zo kunnen we samen niet alleen de harde feiten van jouw cv doornemen, maar kijken we ook naar jouw persoonlijke motivatie.

Snel aan het werk

Als uitzendkracht van UBN hoef je nooit lang zonder werk te zitten. Mochten wij niet direct een vacature hebben die perfect bij jou past, dan kom je alsnog terecht in een poule van werkzoekenden. Zodra we een geschikte baan voor je vinden, ontvang jij meteen een belletje.

Callcenter vacatures helpen jou je commerciële vaardigheden te versterken.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.