Wij werken al 30 jaar voor klanten van het eerste uur. In deze cases laten wij zien hoe wij onze klanten zo lang tevreden houden!

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces. Bekijk in deze case wat UBN voor GLS betekent.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij ITS

Al ruim twee jaar is ITS klant bij UBN. Voor ons dus een bekend bedrijf, maar voor jou waarschijnlijk ook! Marieke Rijkse, HR adviseur bij ITS, vertelt graag meer over dit mooie bedrijf.

Lees verder 3 min. leestijd

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Nedal Aluminium

De UBN inhousevestiging bij Nedal Aluminium regelt in no time een baan voor je. Ontdek hoe Hulusi aan een vast contract kwam bij het aluminiumbedrijf.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Ameco

Ontdek via UBN Uitzendbureau een baan die perfect bij jou past. Zo vind jij net als Susana Salgueiro binnen no time werk. Lees hier haar verhaal.

Lees verder 3 min. leestijd

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij WE Fashion

Het faillissement van de grote winkelketen Vroom & Dreesman kende winnaars en verliezers. Succesverhalen en tegenslagen.

Lees verder 3 min. leestijd

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Sonac

Sonac is net als UBN een kleinschalig bedrijf, met slechts 23 medewerkers. “Daardoor was er meteen een klik”, vertelt HR-manager Sonja Gill.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Remia

Al meer dan vijfentwintig jaar werken de Nederlandse sauzen-, margarine- en frituurvetgigant en UBN samen. De basis voor dit goede huwelijk ligt net als in elke andere relatie bij goede communicatie en vertrouwen.

Lees verder 4 min. leestijd