UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij WE Fashion

Logistieke vacatures bij WE Fashion

Het faillissement van de grote winkelketen Vroom & Dreesman kende winnaars en verliezers. Succesverhalen en tegenslagen. Gelukkig hoort Samantha Koppenol bij de fortuinlijke groep werknemers die snel een nieuwe baan vonden. Via Uitzendbureau UBN vond ze nog tijdens haar contract bij V&D en logistieke baan bij WE Fashion.

3 min. leestijd

Drie dagen werkloos

Net als ruim 10.000 collega’s verloor Samantha haar baan door het faillissement van de V&D. “Toen eenmaal bekend werd dat het zover zou komen, zocht ik direct naar een nieuwe baan. Via UBN vond ik de vacature voor WE Fashion en stuurde ik direct mijn cv.” Het uitzendbureau schakelde snel. Zij zagen in Samantha de persoon die precies bij de vacature paste. Door het snelle doorpakken zat ze maar drie dagen zonder werk.

Een goede match

“Ik was logistiek medewerker in het distributiecentrum en zocht vergelijkbaar werk. Met tien jaar ervaring in orderpicken, magazijnwerk, replenishment, sorteren, inpakken en zelfs expeditie ben ik in een magazijn zeer flexibel inzetbaar. Nadat ik mijn cv had gestuurd, was het dan ook snel rond. Toen ik langskwam bij UBN klikte het meteen en kreeg ik een rondleiding in het distributiecentrum van WE Fashion. Het systeem bleek wat anders te werken dan ik gewend was, maar ik haalde al vrij snel de norm.”

Contract bij WE Fashion

Het werk bevalt Samantha uitstekend en ze hoeft nog minder ver te rijden. Opdrachtgever WE Fashion is ook erg blij met haar. Zo blij dat na anderhalf jaar via UBN te hebben gewerkt, haar contract wordt overgezet. Dat is voor het ritme fijn. Nu ontvangt Samantha steeds een SMS met haar rooster voor de volgende dag. Wanneer ze vaste werknemer bij WE wordt, kan ze haar planning ruim van tevoren inzien.

Kijk op de vacaturepagina naar functies bij WE Fashion en vind de baan die bij jou past.

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces. Bekijk in deze case wat UBN voor GLS betekent.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd