Ga via UBN aan de slag bij WE Fashion

Logistieke vacatures bij WE Fashion

Het faillissement van de grote winkelketen Vroom & Dreesman kende winnaars en verliezers. Succesverhalen en tegenslagen. Gelukkig hoort Samantha Koppenol bij de fortuinlijke groep werknemers die snel een nieuwe baan vonden. Via Uitzendbureau UBN vond ze nog tijdens haar contract bij V&D en logistieke baan bij WE Fashion.
3 min. leestijd

Drie dagen werkloos

Net als ruim 10.000 collega’s verloor Samantha haar baan door het faillissement van de V&D. “Toen eenmaal bekend werd dat het zover zou komen, zocht ik direct naar een nieuwe baan. Via UBN vond ik de vacature voor WE Fashion en stuurde ik direct mijn cv.” Het uitzendbureau schakelde snel. Zij zagen in Samantha de persoon die precies bij de vacature paste. Door het snelle doorpakken zat ze maar drie dagen zonder werk.

Een goede match

“Ik was logistiek medewerker in het distributiecentrum en zocht vergelijkbaar werk. Met tien jaar ervaring in orderpicken, magazijnwerk, replenishment, sorteren, inpakken en zelfs expeditie ben ik in een magazijn zeer flexibel inzetbaar. Nadat ik mijn cv had gestuurd, was het dan ook snel rond. Toen ik langskwam bij UBN klikte het meteen en kreeg ik een rondleiding in het distributiecentrum van WE Fashion. Het systeem bleek wat anders te werken dan ik gewend was, maar ik haalde al vrij snel de norm.”

Contract bij WE Fashion

Het werk bevalt Samantha uitstekend en ze hoeft nog minder ver te rijden. Opdrachtgever WE Fashion is ook erg blij met haar. Zo blij dat na anderhalf jaar via UBN te hebben gewerkt, haar contract wordt overgezet. Dat is voor het ritme fijn. Nu ontvangt Samantha steeds een SMS met haar rooster voor de volgende dag. Wanneer ze vaste werknemer bij WE wordt, kan ze haar planning ruim van tevoren inzien.

Kijk op de vacaturepagina naar functies bij WE Fashion en vind de baan die bij jou past.

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

Een dag bij | Via UBN werken bij Nedal Aluminium

De UBN inhousevestiging bij Nedal Aluminium regelt in no time een baan voor je. Ontdek hoe Hulusi aan een vast contract kwam bij het aluminiumbedrijf.

Lees verder 4 min. leestijd

Een dag bij | Ga via UBN Uitzendbureau aan de slag bij Ameco

Ontdek via UBN Uitzendbureau een baan die perfect bij jou past. Zo vind jij net als Susana Salgueiro binnen no time werk. Lees hier haar verhaal.

Lees verder 3 min. leestijd

Een dag bij | Aan de slag bij Sonac

Sonac is net als UBN een kleinschalig bedrijf, met slechts 23 medewerkers. “Daardoor was er meteen een klik”, vertelt HR-manager Sonja Gill.

Lees verder 4 min. leestijd