UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Ameco

Ontdek via UBN alle mogelijkheden bij Ameco

De inhousevestiging van UBN bij Ameco helpt jou snel aan een baan. Doordat wij op de vloer aanwezig zijn, weten we het direct als er een vacature open staat en wandelen uitzendkrachten gemakkelijk even het kantoor binnen met vragen. Susana Salgueiro ervaarde hoe snel dat schakelen kan gaan:

“Binnen één week begon mijn eerste werkdag als inpakker.”

3 min. leestijd

Meteen aan de slag bij Ameco

Susana voelde zich meteen welkom toen ze de UBN inhousevestiging in Apeldoorn binnenstapte. “De intake was eerder een gezellig gesprek dan een sollicitatie, terwijl er wel degelijk naar mijn opleiding en ervaring werd gevraagd. Bovendien betekent solliciteren vaak een eerste, tweede en soms derde gesprek voordat er eindelijk een keuze wordt gemaakt. Daar word ik onzeker van. Bij UBN is dat compleet anders. Na het eerste gesprek kreeg ik het volledige vertrouwen om aan de slag te gaan.”

Maak gebruik van de doorgroeimogelijkheden

Ameco blijft groeien dus vleessnijders, slachters en inpakkers zijn altijd welkom. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden, zo ook voor Susana. Zeven weken geleden begon ze als inpakker, maar ze wilde al snel meer.

“UBN kijkt goed naar wie je bent en als ze potentie zien, is er veel mogelijk. Ik ben iemand die graag leert en de uitdaging opzoekt. Ik kaartte dit aan en UBN handelde direct. Nu heb ik een leidinggevende functie in de kantine en kledingruimte.”

Voel je welkom bij dit familiebedrijf

Werken bij Ameco is niet voor watjes. Het bedrijf regelt de vleesverwerking van runderen van A tot Z. Op de werkvloer heerst een gemoedelijke sfeer. Susana: “Ameco is een echt familiebedrijf met veel persoonlijke aandacht. En voor mij specifiek ligt de nadruk nog meer op familie: zowel mijn vader als mijn moeder werken bij Ameco als uitbener.” Zit Susana op haar plek bij Ameco? “Een volmondige ja. Het is stevig doorpakken, maar daar geniet ik juist van.”

Ga ook aan de slag bij Ameco of vind via UBN een andere baan die bij je past.

Meer informatie over Ameco

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces. Bekijk in deze case wat UBN voor GLS betekent.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd