UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Remia

Al meer dan vijfentwintig jaar werken de Nederlandse sauzen- en margarinegigant en UBN samen. De basis voor dit goede huwelijk ligt net als in elke andere relatie bij goede communicatie en vertrouwen. Marlies de Vroom, hoofd P&O bij Remia:

“UBN weet precies naar wat voor flexkrachten wij zoeken. Doordat de UBN medewerkers inhouse zitten, kunnen we snel schakelen en zijn onze planningen altijd snel ingevuld.”

4 min. leestijd

De voordelen van een inhouse vestiging

Of je als flexkracht nou een vraag hebt over de loonstrook of wilt weten wanneer vakantiegeld uitbetaald wordt: dankzij de inhouse-vestiging van UBN bij Remia kunnen de uitzendkrachten voor of na het werk even binnenlopen bij het kantoor van UBN. Dit kantoor bevindt zich op het terrein.

“Daarnaast leidt een medewerker van UBN je als flexkracht persoonlijk rond als je mag beginnen bij Remia. Ze wijzen je jouw werkplek en maken je wegwijs in het gebouw.”

Verschillende soorten Remia vacatures

Remia kan altijd wel extra medewerkers gebruiken. Er zijn vrijwel altijd vacatures voor heftruckchauffeurs, maar ook vacatures als operator of ander technisch personeel. Je werkt meestal in drieploegendiensten, want het werk in de fabriek stopt doordeweeks nooit. De werktijden zijn van zondagavond tot en met vrijdagavond van 23:00 tot 07:00 uur, van 15:00 tot 23:00 uur en van 07:00 tot 15:00 uur.

Je kunt Remia goed bereiken met het openbaar vervoer, de fabriek ligt direct naast Station Den Dolder.

“Voor middag- en nachtdiensten bieden wij aantrekkelijke toeslagen van 13% voor de middagdienst en 29% voor de nachtdienst.”

Werken in een familiebedrijf

Het familiebedrijf Remia begon lang geleden in de schuur van Arie de Rooij. De Rooij’s Elektrische Melangeer Inrichting Amersfoort, afgekort Remia, was daarmee een feit. Bijna honderd jaar later is het een gevestigde naam in Nederland, maar met dezelfde normen en waarden. De informele sfeer bij Remia zorgt dat elke flexkracht zich direct thuis voelt. Collega’s houden zich niet alleen bezig met hun eigen werk, maar staan altijd paraat om een ander te helpen.

Een opstapje naar meer

“Wanneer een flexkracht goed werk levert, kijken wij graag naar verdere mogelijkheden binnen Remia”, vertelt Marlies. “Er werkt bijvoorbeeld een jongen bij de afdeling expeditie die via UBN een jaarcontract heeft gekregen. Hij volgt nu een MBO-opleiding en op het moment dat hij zijn diploma heeft behaald, mag hij bij ons in dienst komen.”

Remia is altijd op zoek naar goede flexkrachten. Bekijk alle Remia vacatures bij UBN.

Meer informatie over Remia

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces. Bekijk in deze case wat UBN voor GLS betekent.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.