UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Sonac

Sonac is net als UBN een kleinschalig bedrijf, met slechts 23 medewerkers. “Daardoor was er meteen een klik”, vertelt HR-manager Sonja Gill. “Wij handelen in slachtafval van voornamelijk runderen. Niet iedereen kan tegen deze geur en aanblik. UBN voelt feilloos aan welke uitzendkrachten binnen ons kleine team passen. We hebben tot nu toe dan ook al drie mensen kunnen plaatsen via het uitzendbureau. Eentje heeft zelfs een contract via ons bedrijf gekregen als process operator.”

4 min. leestijd

Part of the team

UBN kijkt bij de plaatsing van uitzendkrachten niet alleen naar de cv-competenties, maar ook naar motivatie en persoonlijkheid.

“Zeker bij een klein team is het belangrijk om een uitzendkracht te hebben die bij je past. UBN leeft zich goed in. Ze wisten zo vrij snel een scherpe karakterschets te maken van de ideale kandidaat. Tot nu toe leidde dat steeds tot een succesvolle plaatsing.”

Werken bij Sonac

Een uitzendbaan bij Sonac kan een opstapje zijn naar meer. Het bedrijf is op zoek naar uitzendkrachten met een actieve werkhouding en een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

“Als je bij ons aan de slag gaat, ben je meteen volwaardig lid van het team. Wij moeten echt op iemand kunnen bouwen. Als er iemand een uur te laat is, hebben we namelijk een probleem. We werken met een vers product dat zo snel mogelijk de deur uit moet en kunnen ons geen vertraging veroorloven.”

Hollandse nuchterheid

Om uitzendkrachten succesvol aan een baan te helpen, is het belangrijk om goed te weten waar zij terecht komen. Sonja: “UBN heeft echt zijn best gedaan om ons bedrijf te leren kennen. Waar anderen ver weg bleven van onze werkvloer, wilden de medewerkers van UBN eerst eens met eigen ogen zien wat wij doen. Deze interesse maakt dat zij steeds weer een goede match weten te vinden.”

Heb jij een sterke maag en lijkt het je wel wat om aan de slag te gaan bij een stoer bedrijf als Sonac? Schrijf je in bij UBN en kom eens op kennismakingsgesprek.

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces. Bekijk in deze case wat UBN voor GLS betekent.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd