UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij ITS

Al ruim twee jaar is ITS klant bij UBN. Voor ons dus een bekend bedrijf, maar voor jou waarschijnlijk ook! Zij produceren namelijk huishoudfolie én versnijden en verpakken daarnaast aluminiumfolie en magnetronfolie tot handzame producten. Marieke Rijkse, HR adviseur bij ITS, vertelt graag meer over dit mooie bedrijf.

3 min. leestijd

De laatste jaren heeft ITS het assortiment uitgebreid met onder andere bakpapier, braadzakken, boterhampapier en koffiefilters. Wedden dat jij een van deze producten in jouw keukenlade hebt liggen?

Over ITS

ITS is ruim 42 jaar geleden opgericht door Hans Hogeveen. Hij mag inmiddels van zijn pensioen genieten maar hij werkt nog steeds met veel plezier. Het is een echt familiebedrijf en dus wil hij betrokken blijven. Zijn twee kinderen zijn ook werkzaam bij ITS en samen vormen zij de directie.

Samenwerking met UBN

“De vestigingsmanager van Apeldoorn heeft destijds het contact met ITS opgezocht en met succes: inmiddels werken meerdere flexkrachten van UBN bij ons!”

De moderne fabriek in Apeldoorn bevat het modernste machinepark van Europa. De orders vanuit verschillende Europese afnemers blijven stijgen en dus blijft ITS groeien en innoveren. Dat zij alle apparatuur goed op orde hebben is natuurlijk van groot belang, maar hoe zit het met de medewerkers?

No-nonsense cultuur

Bij ITS wordt er sinds 2019 deels in een 3-ploegendienst en deels in een 5-ploegendienst gewerkt omdat zij 24 uur per dag, zeven dagen per week draaien. Op de werkvloer vind je vooral medewerkers die met beide benen op de grond staan. Als je normaal doet, doe je al gek genoeg. Gewoon de mouwen opstropen en aan de slag!

Iedereen heeft het moeten leren

Bij ITS staan ze vooral te springen om machineoperators! Er zijn tientallen productielijnen en zoals eerder gezegd draaien die de hele week door. Dat gaat niet zonder operators, zij zijn echt een onmisbare schakel. Benieuwd naar de openstaande vacatures? Kijk dan hier voor de vacatures.

Hier doen we het voor

UBN is gevraagd te helpen bij het zoeken naar geschikt personeel. Er zijn al vele kandidaten gevonden en de eerste kandidaat is inmiddels overgenomen op contract bij ITS. Wanneer flexkrachten worden overgenomen krijgen ze eerst een jaarcontract, en daarna een onbepaalde tijdscontract. Daar doen we het voor!

Natuurlijk kijkt ITS niet alleen extern naar operators. Zij weten als geen ander dat er intern ook genoeg talent rondloopt. Wanneer je bij ITS ambitie hebt zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo zijn er inpakkers die zijn doorgegroeid naar operator, operators die assistent-teamleider zijn geworden en vervolgens de functie teamleider hebben gekregen. Ook stagiaires zijn van harte welkom. Iedereen heeft het moeten leren, dus die kans geven zij graag.

Waar blinkt UBN in uit?

“UBN heeft vooral het partnership hoog in het vaandel staan, dat nemen zij heel serieus”.

“Er is een situatie geweest waarin het niet vanzelfsprekend was dat UBN daarvan de verantwoordelijkheid op zich nam. Dat is wel gebeurd en UBN heeft die situatie professioneel opgepakt en opgelost. Dat stapje extra wordt dus ook echt gezet.”

Opleidingsmogelijkheden via UBN

Bij UBN zijn veel opleidingen mogelijk. Zo kunnen flexkrachten bijvoorbeeld hun VCA certificaat behalen. Dat is zowel voor ITS als voor de flexkracht interessant!

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces. Bekijk in deze case wat UBN voor GLS betekent.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd