UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

Heb je een pakketje online besteld? Dan is de kans groot dat GLS vervolgens bij jou voor de deur staat. GLS is een van de grootste Europese pakketdienstverleners. Inmiddels is GLS met eigen bedrijven en partners aanwezig in 40 landen. UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces.

Pieter-Bas Heerze (depotmanager) en Wesley Looman (assistent depotmanager) van GLS, vertellen graag meer over dit mooie bedrijf.

4 min. leestijd

Vacatures bij GLS

Voordat het pakketje bij jou bezorgd wordt, heeft jouw pakket een heel proces doorlopen. In het magazijn komen pakketten binnen vanuit Nederland en het buitenland. Deze moeten worden gelost, geladen en natuurlijk administratief goed verwerkt worden. Om dit voor elkaar te krijgen, wordt in teamverband hard gewerkt om de klus te klaren. En dat is belangrijk! Sommige pakketten kunnen namelijk tot wel 20 kg wegen en dan is het fijn als je collega jou wilt helpen. Vele handen maken licht werk!

Wij zijn blij met het goede personeel die UBN voorstelt. Wij zijn altijd op zoek naar loodsmedewerkers. Dit voor zowel de avond- als de nachtdiensten.

“In het zoekproces is UBN is altijd goed bereikbaar, het contact is erg prettig en ze kunnen snel schakelen. Wat ook fijn is, is dat UBN tot laat bereikbaar is en alles op alles zetten om zelfs in de late uurtjes de juiste kandidaat voor ons te vinden.”

Opleidingen

UBN weet voor ons de juiste match te vinden. Ze kijken of de kandidaat echt bij het bedrijf en team past, dat werkt op de lange termijn het best. Met opleidingen kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen op de vloer over de juiste kennis en kunde beschikt. Er zijn wel eens kandidaten van ons op taalcursus gegaan via UBN. Zo helpen we samen de uitzendkracht verder. En zo zorgen wij er iedere dag voor dat de juiste mensen op de juiste plek hebben werken.

Wil jij starten bij GLS? Wij verwelkomen je graag.

Kom op gesprek bij de UBN vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij ITS

Al ruim twee jaar is ITS klant bij UBN. Voor ons dus een bekend bedrijf, maar voor jou waarschijnlijk ook! Marieke Rijkse, HR adviseur bij ITS, vertelt graag meer over dit mooie bedrijf.

Lees verder 3 min. leestijd