UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij Nedal Aluminium

Ga via UBN direct aan de slag bij Nedal Aluminium

Via de UBN inhousevestiging bij Nedal Aluminium drink jij misschien morgen al een kopje koffie met jouw nieuwe collega’s. Hulusi Salman ervoer hoe snel het kan gaan. Na een kort en krachtig kennismakingsgesprek begon hij de volgende dag als inpakker bij het aluminiumbedrijf. “En nu zit ik hier al drie jaar, mét een vast contract, helemaal op mijn plek.”

4 min. leestijd

Doorgroeien bij Nedal Aluminium

Nedal biedt talloze doorgroeimogelijkheden waar ook Hulusi de vruchten van plukte.

“Steek energie in je werk en de kansen liggen voor het oprapen. Ze zorgen goed voor je en denken graag mee. Ik behaalde bijvoorbeeld mijn heftruckcertificaat en ben doorgegroeid tot Allrounder. Ik ben nu inzetbaar voor meerdere functies, dus er is altijd werk voor mij. Ik verveel me nooit.”

Variërend werk in diverse diensten

Hulusi begint zijn werkdag met een kop koffie en kletst even bij met zijn collega’s. “Dan ga ik aan de slag waar ik nodig ben. Als Allrounder ben ik verantwoordelijk voor de zaagmachine. Maar als het druk is in het magazijn, pak ik de heftruck om te helpen.” Hulusi werkt iedere week een andere shift die circuleert tussen ochtend-, middag- en avonddiensten. “Dat geeft mij enorme flexibiliteit en vrijheid tijdens mijn wisselende shifts.”

Werken doe je samen

Bij Nedal Aluminium creëer je onder meer lichtmasten die heel Nederland en daarbuiten van licht voorzien. Het fysiek zware werk is bedoeld voor echte doorzetters. “Ik hou wel van flink aanpakken, maar daar staat genoeg rust tegenover. Iedere twee uur krijgen we een korte pauze.”

“Alle medewerkers werken in koppels die iedere dag wisselen van samenstelling. Dat maakt het werk een stuk gezelliger dan wanneer je in je eentje de klus klaart. Tussen het zwoegen door is er bovendien altijd tijd voor een lolletje.”

Vrije dagen opnemen is zo gepiept

De inhousevestiging van UBN zorgt ervoor dat iedere sollicitant en uitzendkracht direct wordt geholpen bij vragen. Doordat de vestigingsmanagers in de fabriek aanwezig zijn, kunnen zij snel schakelen. “Ik kan altijd even naar binnenwandelen met een vraag. Ze regelen alles direct voor je. Ik neem zo sneller en gemakkelijker vrije dagen op. En als je werkbroek of t-shirt kapot is, haal je daar meteen nieuwe kleding op.”

Solliciteer ook bij Nedal of vind via UBN een andere baan die bij je past.

Meer informatie over Nedal

De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Meer van dit soort cases:

UBN Uitzendbureau | Ga via UBN aan de slag bij GLS

UBN Uitzendbureau helpt GLS bij het vinden van de perfecte kandidaten die mee willen helpen in het pakketproces. Bekijk in deze case wat UBN voor GLS betekent.

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De procesindustrie

Het eerste kwartaal van UBN Professionals staat in teken van de voedingsmiddelenindustrie en daar waar we het in onze vorige case hebben gehad over de productie van chocola, willen we nu inzoomen op het productieproces van biscuit. Want ja: dit proces is toch wel andere koek!

Lees verder 4 min. leestijd

UBN Professionals | De voedingsmiddelenindustrie

Mocht je het nog niet weten: de voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland! Deze industrie is erg divers en omvat alle producenten van voedsel. Van huismerken tot A-merken, van vlees tot melk, maar ook een lekker sausje. Alles wat je kan eten en drinken valt hieronder.

Lees verder 4 min. leestijd