UBN Professionals

UBN Professionals (dochteronderneming van UBN uitzendbureau) richt zich op de werving, detachering, instroom, doorstroom en ontwikkeling van professionals binnen de industrie en logistiek vanaf MBO niveau en hoger. Onze ervaren consultants zijn betrokken en gedreven in het maken van de juiste match en het geven van de juiste begeleiding en coaching ook nadat een kandidaat is gestart. Nieuwsgierig naar hoe snel een nieuwe kracht kan starten? Bekijk het antwoord hier!

UBN Professionals staat voor je klaar

UBN Professionals bemiddelt landelijk getalenteerde en vakkundige kandidaten. Hierbij richten wij ons voornamelijk op technisch talent.

Bij de bemiddeling staat de persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. Om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven, wil UBN Professionals méér bieden dan alleen tijdswinst. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat snel de juiste persoon voor de juiste functie gevonden wordt. Daarnaast is de betrokkenheid en drive van onze recruiters onmisbaar bij het maken van de juiste match.

Waarom detachering en scholing

Bij detacheren heb je de perfecte kracht voor een langere tijd, maar geniet je van de voordelen van flexibiliteit. Komt er een groot project aan en weet je niet hoelang het project gaat duren? Twijfel je of hebben je mensen nodig die over de juiste vaardigheden beschikken voor de klus? Of wil je een kwaliteitsslag maken binnen je onderneming? Er zijn genoeg reden waarom je voor een bepaalde periode extra kracht(en) nodig hebt. Wij nemen het voortraject, de communicatie tijdens en de afwikkelingen na beëindiging op ons. Jij hebt er zelf bijna geen werk aan, enkel het voordeel dat de werkzaamheden door blijven lopen. Wil je meer informatie over alle voordelen? Klik dan hier voor meer informatie over UBN.

Techniek is voortdurend in beweging en blijft zich ontwikkelen vanwege de toenemende mate van automatisering en robotisering. Om die reden neemt scholing een belangrijke rol in bij UBN Professionals. Alleen op deze wijze kunnen onze krachten elke dag weer waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers. Detacheer je een kracht bij UBN Professionals dan zorgen wij voor de passende ontwikkeling.

Wil jij ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.