UBN professionals

UBN Professionals (dochteronderneming van UBN uitzendbureau) richt zich op de werving, detachering, instroom, doorstroom en ontwikkeling van professionals binnen de industrie en logistiek vanaf MBO niveau en hoger. Onze ervaren consultants zijn betrokken en gedreven in het maken van de juiste match en het geven van de juiste begeleiding en coaching ook nadat een kandidaat is gestart.

UBN Professionals staat voor je klaar

UBN Professionals bemiddelt landelijk getalenteerde en vakkundige kandidaten. Hierbij richten wij ons voornamelijk op technisch talent.

Bij de bemiddeling staat de persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. Om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven, wil UBN Professionals méér bieden dan alleen tijdswinst. Het uitgebreide netwerk zorgt er voor dat snel de juiste persoon voor de juiste functie gevonden kan worden. Maar daarnaast is de betrokkenheid en drive van de recruiters typerend voor de organisatie.

Waarom detachering en scholing

Bij detacheren heb je de perfecte kracht voor een langere tijd, maar geniet je van de voordelen van flexibiliteit. Komt er een groot project aan of gaat iemand met zwangerschapsverlof? Er zijn genoeg reden waarom je voor een bepaalde periode een extra kracht nodig hebt. Wij nemen het voortraject, de communicatie tijdens en de afwikkelingen na beëindiging op ons. Jij hebt er zelf geen werk aan, enkel het voordeel dat de werkzaamheden door blijven lopen.

Techniek is voortdurend in beweging en blijft zich ontwikkelen vanwege een toenemende mate van automatisering en robotisering. Om deze reden neemt scholing een belangrijke rol in bij UBN Professionals. Alleen op deze wijze kunnen onze krachten elke dag weer waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers.

Wil jij ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.

Uitzendbureau Almere, Amsterdam & Rotterdam
Maarten Nonkes
Regio Manager
06-54324026
maartennonkes@ubnuitzendbureau.com

Alex Aguilera
Accountmanager
06-12790605
alexaguilera@ubnuitzendbureau.com

Fleur Heideman
Field manager
030-2297348
FleurHeideman@ubnuitzendbureau.com