Banen in de industrie en logistiek

For the english page click here

Wij helpen jou graag!

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op. Wat is jouw voordeel?

Wij vinden snel een passende baan voor jou
Samen bespreken we verschillende vacatures en bekijken met elkaar welke vacature het beste bij jou past. Wij willen van jou horen wat jij wil en kan en letten minder op wat er op jouw cv staat. Jouw motivatie is belangrijk. Hebben we een geschikte baan voor jou gevonden? Dan kan het zomaar zijn dat je de volgende dag al aan de slag gaat!

 

Betrouwbaar
UBN Uitzendbureau is aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen. Om dit keurmerk te mogen dragen krijgen we regelmatig controle of we de kwaliteit waarborgen en zaken op orde hebben. Jij bent er daardoor als uitzendkracht van verzekerd dat wij goed voor jou zijn en altijd handelen naar de juiste regels.

 

Duurzame match
Wij vinden het belangrijk dat we een langdurige match voor jou vinden en dat je met plezier naar je werk blijft gaan. Daarom blijven we met elkaar in contact om ervoor te zorgen dat jij het helemaal naar je zin blijft hebben!

Meld je nu aan:

Jij bent goed bezig!

Super dat je actie hebt ondernomen. Je hebt de eerste stap gezet naar een passende baan en wij helpen jou hier graag bij! Dit doen we door je uit te nodigen op de vestiging en dan horen wij graag wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar de perfecte vacature match. Na goede begeleiding vanuit UBN en eigen voorbereiding hou je zelf het gesprek met de betreffende organisatie waar je eventueel aan de slag gaat.

En daarna?

Ben je aangenomen? Gefeliciteerd! Na het starten hebben wij nog regelmatig contact met elkaar. Zo vinden wij het belangrijk dat we weten hoe je eerste dag, eerste week en eerste maand is bevallen. Natuurlijk horen we het ook graag als je de ambitie hebt om door te groeien. Heb je hiervoor bepaalde certificaten nodig? Dat is geen probleem! Zolang we elkaar op de hoogte houden van alle wensen en ontwikkelingen kunnen wij van alles voor jou regelen. Dat doen wij met alle liefde, want UBN maakt werkend Nederland blij!

Pluspunten werken via UBN

Informele werksfeer

Mogelijkheden tot doorgroeien

Ploegentoeslag

Opleidingsmogelijkheden

Op zoek naar een passende baan?

Bij UBN hebben we door heel Nederland verschillende logistieke en industriële banen openstaan. Vandaag solliciteren betekent vaak direct starten. Ga werken bij een leuk bedrijf waar je echte waardering en wekelijks uitbetaald krijgt. Solliciteer eenvoudig en snel!

Werken in de logistiek en industrie

Bij UBN hebben we niet alleen logistieke banen in het vervoeren van producten, maar ook het plannen, oppakken en verpakken. Als baan kan je denken aan orderpicker, magazijnmedewerker of heftruck chauffeur vacatures.

In de industrie hebben we genoeg mogelijkheden. Zo hebben wij banen in de productie openstaan als werkvoorbereider of productiemedewerker.

Voordelen van werken via UBN:

Wij vinden de baan die perfect bij jou past en begeleiden je het gehele traject vanaf het solliciteren tot aan je eerste dag bij je nieuwe baan. Daarna blijven we in contact om te evalueren of je nog helemaal op werkplek zit. Zo zorgen wij er samen voor dat jij werkplezier behoudt.

Wij vinden het belangrijk dat je goed beloond wordt voor het werk dat je verricht. Maar ook dat je snel jouw salaris ontvangt. Daarom zorgen wij ervoor dat jij wekelijks uitbetaald krijgt.

Vanuit UBN krijg je oprechte waardering. Niet alleen in woorden, maar ook in geschenken.

Opleidingsmogelijkheden

Voor sommige vacatures is het belangrijk dat je in bezit bent van een bepaalde certificaat. Denk aan een heftruck of een reachtruck certificaat. Hiermee bewijs je dat je veilig kan rijden en het voertuig beheerst. Heb je bepaalde certificaten niet behaald, maar heb je wel de motivatie om deze te halen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Neem hiervoor contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Samen met je vriend(in) werken en een cadeau scoren!

Ken jij iemand die werk zoekt? Meld diegene aan voor de memberactie! Als jouw vriend(in) wordt aangenomen ontvang jij een mooi cadeau! Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Over UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau bemiddelt meer dan 30 jaar in logistieke en industriële banen tot en met mbo-plus niveau. Je kan ons vinden in de steden Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen en Apeldoorn. Daarnaast hebben we een aantal inhouse vestigingen: Ameco, GXO, Nedal Aluminium, Pally Biscuits, Remia en Santrade.

Kortom: genoeg (inhouse)vestigingen om jou verder te helpen met jouw zoektocht naar de perfecte baan! Wij zien je daarom graag voor een persoonlijk gesprek! Aanmelden kan via deze pagina. Wacht niet te lang! Wij houden van snel schakelen. Dus als jij je vandaag aanmeldt, kan het zomaar zo zijn dat je morgen al aan de slag kunt!

Vestigingen

Naast een aantal inhouse vestigingen hebben wij UBN vestigingen in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam en Groningen.