Keukenmedewerker vacature

Het bekende Engelse spreekwoord luidt niet voor niets “if you can’t stand the heat, stay out of the kitchen”. Als keukenmedewerker ga je goed met stress om en houd je het hoofd koel in drukke perioden. Of je nou als spoelmedewerker aan de slag gaat om te zorgen dat iedereen van schone borden eet of de koksbuis aantrekt als chef: UBN heeft de juiste keukenmedewerker vacature voor jou.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

De liefde gaat door de maag

Eten is in onze cultuur onlosmakelijk verbonden met emotie. Iedereen herinnert zich de appeltaart van zijn moeder of de stoofpot van oma met kerst. Als jij het leuk vindt om gasten gelukkig te maken, is de keukenmedewerker vacature echt wat voor jou. Je leert alle kneepjes van het vak en vaak krijg je de kans om je op te werken. Heb je geen ervaring? Geen probleem. Kom eens langs bij de dichtstbijzijnde UBN-vestiging en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Werken wanneer het jou uitkomt

Solliciteer niet op de keukenmedewerker vacature als je graag een negen-tot-vijfbaan wilt. Als keukenmedewerker heb je namelijk zeer diverse tijden. Dat heeft als voordeel dat je vaak lekker uit kunt slapen, ‘s middags een keertje vrij bent of juist ‘s avonds iets kunt gaan doen. Elke dag is anders en het rooster wisselt voortdurend. Zo blijf je lekker flexibel.

De voordelen van een keukenmedewerker vacature

De horeca is een vak apart. Het is niet alleen erg gezellig, maar je leert ook vaardigheden waar je de rest van je leven plezier van hebt. Denk aan omgaan met onverwachte situaties, snel schakelen, werken in een team en omgaan met kritiek. En als bonus krijg je er soms nog een leuke fooi bij ook.

Een keukenmedewerker vacature gaat vaak om een diverse baan met veel taken en verantwoordelijkheden.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.