Lasser vacature

Zoals UBN mensen en bedrijven met elkaar verbindt, ga jij als lasser aan de slag om materialen met elkaar te verbinden. In een team van gespecialiseerde collega’s werken jullie samen om een topproduct te creëren. UBN heeft ruime ervaring in de branche een brengt je graag in contact met de juiste bedrijven. Als jij tegen hitte kan en het niet erg vindt om hard te werken is een lasser vacature echt wat voor jou.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters

Constructiebankwerker Eerder bekeken

  • De Meern
  • 38 uur
  • VMBO-BB
  • Per direct
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker. Binnen deze uitdagende fulltime functie houd jij je bezig met o.a. lassen, snijden, knippen, zetten...
Sla op als favoriet

Harde werkers

Wij zijn op zoek naar uitzendkrachten die graag materialen lassen in plaats van een pauze inlassen. Het is belangrijk dat je een goede conditie hebt en het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken. In ruil daarvoor biedt UBN jou een leuke en uitdagende baan waarvoor je wekelijks uitbetaald krijgt. Kom naar een van onze vestigingen om de details van de lasser vacature te bespreken.

Diploma’s bij een lasser vacature

Uiteraard heb je voor de lasser vacatures de juiste diploma’s nodig. Mocht je die niet hebben, dan zijn wij altijd bereid om mee te denken over een alternatief. Misschien is er wel een andere baan die beter bij jou past of ben je juist gebaat bij een extra opleiding. UBN houdt budget vrij voor scholing van uitzendkrachten, dus wellicht kom je wel in aanmerking.

Eerlijke dienstverlening

Bij UBN geloven we dat een duurzame match tot stand komt op basis van wederzijds vertrouwen. Onze eigen medewerkers zetten zich volledig in om jou snel aan het werk te helpen. Die motivatie verwachten we van jou ook. Alleen als we ons allebei committeren komen we tot de beste oplossing.

Lasser vacature

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.