Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

Lasser vacature

Zoals UBN mensen en bedrijven met elkaar verbindt, zo ga jij als lasser aan de slag om materialen met elkaar te verbinden. Samen met een team van gespecialiseerde collega's zorg je ervoor dat jullie telkens weer een topproduct creëren. Een goede lasser heeft twee rechterhanden, werkt altijd nauwkeurig en kan goed tegen hitte. Herken jij jezelf hierin? Dan is een lasser vacature echt iets voor jou.

Harde werkers

Wij zijn op zoek naar uitzendkrachten die graag materialen lassen in plaats van een pauze inlassen. Het is belangrijk dat je een goede conditie hebt en het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken. In ruil daarvoor biedt UBN jou een leuke en uitdagende baan waarvoor je wekelijks uitbetaald krijgt. Kom naar een van onze vestigingen om de details van de lasser vacature te bespreken. 

Diploma’s bij een lasser vacature

Uiteraard heb je voor de lasser vacatures de juiste diploma’s nodig. Mocht je die niet hebben, dan zijn wij altijd bereid om mee te denken over een alternatief. Misschien is er wel een andere baan die beter bij jou past of ben je juist gebaat bij een extra opleiding. UBN houdt budget vrij voor scholing van uitzendkrachten, dus wellicht kom je wel in aanmerking. 

Eerlijke dienstverlening

Bij UBN geloven we dat een duurzame match tot stand komt op basis van wederzijds vertrouwen. Onze eigen medewerkers zetten zich volledig in om jou snel aan het werk te helpen. Die motivatie verwachten we van jou ook. Alleen als we ons allebei committeren komen we tot de beste oplossing. 

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij een van onze vestigingen.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.