Voorman vacatures

Als je altijd al bij een groot en omvangrijk bedrijf wilde werken, ben je bij UBN aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid partnernetwerk, met sommige bedrijven werken we zelfs al meer dan 25 jaar samen. Ga dus met ons aan de slag en vind de voorman vacature die bij jou past.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters

Warehouse Supervisor Eerder bekeken

  • BOTLEK ROTTERDAM
  • 40 uur
  • MBO
  • Per direct
Binnen deze functie als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het warehouse personeel en zorg je ervoor dat het operationele proces gestructureerd...
Sla op als favoriet

Assistent Voorman Eerder bekeken

  • UTRECHT
  • 40 uur
  • MBO
  • Per direct
Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een Assistent Voorman. In deze uitdagende logistieke functie geef je samen met de voorman sturing...
Sla op als favoriet

Persoonlijk contact

UBN vindt het belangrijk om er echt achter te komen wat jou motiveert. Daarom kijken we niet alleen naar jouw cv als we je aan een bedrijf koppelen, maar nodigen we je ook uit voor een persoonlijk gesprek. De recruiter kan dan goed inschatten waarom jij bij een bepaald bedrijf past, of juist niet. Hierbij blijven wij altijd eerlijk en transparant. Als iets volgens ons niet bij jou past, vertellen we je dit ook en zoeken we voor jou en geschikte baan.

Altijd aan het werk

Houd de regie over jouw carrière. Het voordeel van een uitzendbureau is dat je nooit meer zonder werk hoeft te zitten. Mocht de ene baan ophouden, dan helpt UBN je zo weer aan een nieuwe functie. Werkloos thuiszitten is er daardoor niet of nauwelijks meer bij.

Welke voorman vacature past bij jou?

Als voorman weet je hoe je zaken moet coördineren, maar ben je niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Wij zijn op zoek naar doeners die van aanpakken weten. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen te werken. Je bent namelijk vaak niet alleen het aanspreekpunt voor collega’s, maar moet soms ook klanten te woord staan.

Solliciteer op de voorman vacature als je houdt van leidinggeven, maar tegelijkertijd ook graag je handen uit de mouwen steekt.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.