(Semi) inhouse oplossingen

Met onze UBN inhouse constructies bieden wij oplossingen voor organisaties in de logistieke en industriële branche die behoefte hebben aan een flexibele inzet van uitzendkrachten.  Op deze manier ontzorgen wij organisaties waar minimaal vijftien uitzendkrachten per dag aan de slag zijn compleet! Als het gevolg van het beheren en managen van die flexibiliteit, kunnen wij kwalitatieve dienstverlening aanbieden die veel gemak en kostenbesparingen biedt. Benieuwd naar alle andere voordelen als je voor UBN Uitzendbureau kiest? Dat kan hier.

UBN Uitzendbureau maakt werkend Nederland blij! Daar kunnen wij als verlengstuk van jouw organisatie in de logistieke en industriële branche een grote steen aan bijdragen. Doordat inhouse constructies gekoppeld worden aan één specifieke vestigingsmanager is er continu één contactpersoon. Hij of zij zal zoveel als wenselijk is aanwezig zijn bij jou op kantoor, dat wil zeggen dat hij/zij echt een verlengstuk wordt van jouw organisatie!

Een inhouse constructie is puur maatwerk. Om die reden zullen wij uitvoerig met jou, als organisatie, bespreken waar je precies naar op zoek bent en wat je van ons verwacht. Op die manier komt er een op maat gemaakt plan tot stand. Ons uitgangspunt is dat wij geheel ontzorgen en een lange termijn relatie met elkaar op kunnen bouwen!

Mede-eigenaar Harry Noorlander:

“ Onze core business focust zich op de logistiek en industrie. Ploegendiensten beginnen bijvoorbeeld vaak ’s ochtends vroeg, terwijl de HR-afdeling op kantoortijden werkt. Als je dan twee zieken hebt, mis je een aantal uur werktijd voordat je een andere uitzendkracht hebt kunnen inschakelen. Wij ondervangen het probleem tijdig en kunnen zorgen voor een alternatief, waardoor je geen of weinig productietijd mist. Hebben de flexwerkers vragen? Dan kunnen ze meteen bij de consultant terecht, waardoor het vaste personeel ontlast wordt. Wij zijn er namelijk op gericht op alle fronten mee te werken. Is er daarnaast sprake van een piek? Doordat onze consultants als een verlangstuk van jouw organisatie gezien kunnen worden zijn zij altijd op de hoogte van alles wat er speelt. Daarom kunnen wij meteen opschalen.”

Voordelen van een inhouse:

  • Creëer de ideale flexibiliteit in je medewerkerspool;
  • Kostenbesparing door een optimale en efficiënte personeelsbezetting;
  • Speel direct in op marktontwikkelingen;
  • Je personeel wordt ontlast, uitzendkrachten gaan met vragen direct naar onze inhouse consultant;
  • De inhouse consultant is een verlengstuk van je personeelsorganisatie;
  • Indien gewenst kan ook de planning van het vaste personeel door UBN verzorgd worden.

Wil jij ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.

Inhouse MIM & GXO
Amber
Manager Inhouses
06-13734692
amberfruneaux-veerman@ubnuitzendbureau.com

Inhouse Santrade & Remia
Jeroen
Manager Inhouses
06-50889749
jeroenbogaars@ubnuitzendbureau.com

Inhouse Ameco, Pally, Nedal
Gaby
Manager Inhouses
06-53510470
gabyschuurman@ubnuitzendbureau.com