Inschrijven bij UBN

Wij geloven dat het belangrijk is om jou persoonlijk te spreken, zodat wij je leren kennen en een goede match kunnen maken. Voor een inschrijving vragen we je dan ook om een afspraak te maken bij een van onze vestigingen. Voordat je contact opneemt raden wij je aan om ter oriëntatie de vacatures op onze website te bekijken.

Wanneer je bij één van onze vestigingen langsgaat, houd er dan rekening mee dat een gesprek bij ons op de vestiging niet anders is dan een gewone sollicitatiegesprek. Zorg er voor dat je goed voorbereid bent. Neem je diploma's, certificaten, geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs), BSN-nummer en bankrekeningnummer mee voor het geval we je gaan uitzenden. Wij nemen deze zaken alleen in dossier op als je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Wil je online reageren op een vacature?

Dat kan natuurlijk, heel graag zelfs. Als je een vacature hebt gezien die je interessant vindt reageer je op de vacature via de oranje 'Solliciteer' knop. We vragen je een aantal contactgegevens in te vullen en dit via de 'Solliciteer' knop te bevestigen. Wij ontvangen per direct al je gegevens en zorgen er dan natuurlijk voor dat je snel een antwoord krijgt.

Ben je al ingeschreven?

Heb je al een account aangemaakt en jezelf ingeschreven? Dan is solliciteren op een vacature nog eenvoudiger! Je hoeft dan niet opnieuw al je gegevens in te vullen, enkel je motivatie en cv hebben we dan nodig. Wil je de voorheen ingevulde gegevens inzien? Ga dan naar Mijn UBN.