dpd

Jij kent ze vast ook wel, de herkenbare busjes van dpd die door de straat rijden om alle pakketjes te bezorgen. Dat is ook niet zo gek! dpd, Dynamic Parcel Distribution, is een internationale pakket dienstverlener, waar per dag ruim 4 miljoen pakketten verwerkt worden.

Tegenwoordig wilt iedereen die net wat besteld heeft binnen no time het pakket in handen hebben. Om hieraan te voldoen wordt dag en nacht gewerkt om de pakketjes zo snel mogelijk bij de besteller binnen te hebben. Om ervoor te zorgen dat de snelheid erin gehouden wordt, heeft iedereen in de organisatie zijn eigen verantwoordelijk binnen dit gehele proces. Zo hebben wij vacatures voor Logistiek Medewerker open staan. Je bent dan verantwoordelijk voor het juist verwerken van de in- en uitgaande pakketten.

Zoals je kunt lezen hebben wij jouw hulp flink nodig om ons te ondersteunen met het dagelijks verzorgen van de pakketjes. Spreekt jou dit aan en ben je voor parttime of fulltime beschikbaar? Dan zien wij jou graag bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Logistiek medewerker bij dpd

Zodra je als logistiek medewerker aan de slag gaat bij dpd in Veenendaal dan kom je terecht in een groot en gezellig internationaal team.
Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook tijd voor gezelligheid.
Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor de glimlach op het gezicht van de klant die zijn pakket verwacht?

Jij, als logistiek medewerker, draagt bij aan een optimale afhandeling van de pakketten van dpd.

  • Je houdt je bezig met het laden en lossen van vracht
  • Je zorgt voor een juiste en tijdige verwerking van de pakketten
  • Je signaleert problemen/storingen tijdig

De bedrijfscultuur binnen dpd is mens- en resultaatgericht. Teamwork staat op een hoog vaandel. Door samen te werken hou je elkaar scherp, maar is het ook nog eens gezellig waardoor de tijd vliegt!

Organisatie - dpd

dpd is verantwoordelijk voor het verwerken van meer dan 4,8 miljoen pakketten per dag in een hecht internationaal netwerk.
Daarmee is dpd één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa.

Het krachtige netwerk van dpd bestaat uit ruim 800 depots in bijna 30 landen door heel Europa.

UBN heeft dpd vacatures bij 3 depots in Nederland: Berkel en Rodenrijs, Meppel en Veenendaal.

 Kijk hieronder naar een passende functie voor jou!

Geen resultaten...