Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

Expediteur vacatures

Suste jij vroeger de ruzies thuis tussen je broers en zussen? Ben jij een echte bemiddelaar die altijd op zoek gaat naar de beste oplossing voor beide partijen? Dan ben jij de juiste persoon om aan de slag te gaan als expediteur. Wil je graag snel starten, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken naar de juiste baan? Geen zorgen, wij hebben de perfecte expediteur vacature voor jou.

Een expediteur is meer dan alleen een vervoerder

Uiteraard is het vervoeren van goederen een van de basiswerkzaamheden als je kijkt naar een expediteur vacature. Een expediteur doet daarnaast echter nog veel meer. Je bent de tussenpersoon tussen zender en ontvanger. Je neemt een stukje administratie voor jouw rekening, onderhandelt met diverse partijen over de beste prijs en zorgt dat de vracht aan alle formaliteiten voldoet. Voor diverse sectoren is het zelfs een vereiste om gespecialiseerd te zijn in een bepaald soort expeditie, zoals bij de douane of luchtvaartmaatschappijen.

Kom kennismaken

UBN is geen uitzendbureau dat zo snel mogelijk medewerkers doorschuift, maar kijkt echt naar wat de beste match is voor zowel bedrijf als uitzendkracht. Omdat wij graag een gezicht bij jouw naam willen, nodigen wij je altijd eerst uit om persoonlijk op gesprek te komen. Je kunt dan toelichten waarom jij denkt dat de expediteur vacature geschikt voor jou is.

Wij helpen je te solliciteren op de expediteur vacature

Solliciteren is niemands hobby, daarom is UBN er altijd om je te helpen. Allereerst kun je ervanuit gaan dat wij jou niet koppelen aan een opdrachtgever die niet bij je past, dat is alvast een winst. Doordat wij daarnaast zo goed weten wat een opdrachtgever wil, kunnen we je alvast een duwtje in de goede richting geven. We helpen je bij het opstellen van een sollicitatiebrief en bereiden je voor op een eventueel gesprek.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij een van onze vestigingen.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.