Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

Verhuizer vacatures

Jij draait je hand niet om voor lichamelijk intensief werk. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent fysiek fit.  Een trap op en af lopen met wasmachines, grote kasten of banken is voor jou gesneden koek. Grote kans dan familie en vrienden jou als eerste inschakelen wanneer er zware spullen getild moeten worden. Past dit profiel bij jou? Dan hebben wij een leuke en afwisselende baan voor je, waarbij je steeds nieuwe mensen ontmoet. Kijk eens door onze ruime selectie verhuizer vacatures en solliciteer direct.

Wat moet je in huis hebben als verhuizer

Een goede verhuizer is niet alleen in goede conditie, maar is ook een topper op sociaal gebied. Het is jouw taak om te zorgen voor een soepele, veilige verhuizing waarbij alle partijen tevreden zijn. Een extra voordeel: je hebt meestal geen specifieke diploma’s nodig om aan de slag te kunnen als verhuizer. Wacht dus niet te lang en reageer meteen op de verhuizer vacature van jouw keuze.

Werken met plezier

UBN vindt het belangrijk dat jij enthousiast aan het werk gaat. Daarom nodigen we je altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We nemen dan niet alleen jouw cv door, maar praten ook over jouw persoonlijke motivatie. Onze ervaren recruiters weten na zo’n gesprek vaak al meteen een baan die perfect bij jou past. Soms stellen we je zelfs persoonlijk voor bij het bedrijf.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij een van onze vestigingen.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.