Verhuizer vacatures

Als verhuizer heb je een leuke, afwisselende baan waarbij je steeds nieuwe mensen ontmoet. UBN zoekt uitzendkrachten die er geen probleem mee hebben om hun mouwen op te stropen en hun hand niet omdraaien voor lichamelijk intensief werk. Kijk eens door onze ruime selectie verhuizer vacatures en solliciteer direct op de baan die bij jou past.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters

Verhuizen (oproep) Eerder bekeken

  • ALMERE
  • 16 uur
  • Ongeschoold
  • Per direct
Jij bent fysiek in uitstekende staat en hebt een hoog werktempo. Een trap op en af lopen met wasmachines, zware kasten of banken is voor...
Sla op als favoriet

Wat moet je kunnen als verhuizer

Een goede verhuizer is niet alleen in goede conditie, maar is ook een topper op sociaal gebied. Het is jouw taak om te zorgen voor een soepele, veilige verhuizing waarbij alle partijen tevreden zijn. Een extra voordeel: je hebt meestal geen specifieke diploma’s nodig om aan de slag te kunnen als verhuizer. Wacht dus niet te lang en reageer meteen op de verhuizer vacature van jouw keuze.

Met plezier aan het werk

UBN vindt het belangrijk dat jij enthousiast aan het werk gaat. Daarom nodigen we je altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We nemen dan niet alleen jouw cv door, maar praten ook over jouw persoonlijke motivatie. Onze ervaren recruiters weten na zo’n gesprek vaak al meteen een baan die perfect bij jou past. Soms stellen we je zelfs persoonlijk voor bij het bedrijf.

Kies een verhuizer vacature die bij jou past.

Jouw baan nog niet gevonden?
Maak een Job alert aan!

Je ontvangt gratis via de mail de nieuwste
vacatures op basis van jouw zoekopdracht.