Member actie

Meld een nieuwe uitzendkracht bij ons aan door middel van onze member actie!

Werk je ook zo fijn via UBN Uitzendbureau? Doe dan vooral mee aan onze member actie! Meld een vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, familielid of wie dan ook bij UBN aan om te werken. Stuur ons de gegevens zodat wij in contact kunnen opnemen of kom samen langs op de vestiging om te kijken naar de perfecte match. Werkt diegene 300 uur via UBN? Dan bedanken wij je graag voor jouw hulp. Wij sturen jou vervolgens een bol.com bon van € 50,- toe!

* Voorwaarde member actie: je bent uitzendkracht van UBN en ontvangt de Bol.com bon zodra de aangebrachte uitzendkracht minimaal 300 uur via UBN Uitzendbureau heeft gewerkt.

Solliciteer bij UBN en meld een familielid of vriend aan

Wij zijn doorlopend op zoek naar geschikte kandidaten op mbo-niveau.

Denk hierbij aan:

  • Heftruckchauffeur - Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen. Jij weet als geen ander waar ze moeten staan en hoe je met jouw heftruck in de meest nauwe gangetjes makkelijk manoeuvreert. Nog geen certificaat om met een heftruck te rijden? Geen probleem! Wij kunnen jou met opleidingen helpen.
  • Reachtruckchauffeur - Als reachtrucker ga je verder de hoogte in, in vergelijking met een heftrucker. Waar je met je heftruck niet bij kan, zet je een reachtruck in. Nog geen certificaat om met een reachtruck te rijden? Geen probleem! Wij kunnen jou met opleidingen helpen.
  • Allround Magazijnmedewerker - Met deze veelzijdige baan hoef jij je niet te vervelen! Binnen het magazijn ben jij en je team verantwoordelijk voor verschillende zaken zodat het proces goed door blijft lopen.
  • Operator - Binnen UBN hebben we verschillende operator vacatures. Ze zijn verschillend, maar bij alle vacatures komt het erop neer dat jij ervoor zorgt dat alles op rolletjes blijft verlopen.
  • Productiemedewerker - als productiemedewerker zorg je voor kwalitatief hoogwaardige producten en zie je erop toe dat de productie continu door kan blijven draaien.

Geef jij ons vijf sterren? Wij horen graag wat jij van UBN vindt!

Laat een review achter!

Wij hebben één doel vanuit UBN en dat is werkend Nederland blij maken! Om die reden zijn wij continu bezig onze kwaliteit en dienstverlening te verbeteren. Op die manier kunnen we jouw tevredenheid blijven waarborgen. Wij zijn pas blij als jij dit ook bent. Laat ons weten wat je van UBN vindt.

Geef ons een review!

Wij maken graag kennis met jouw vrienden of familieleden!

Dit is namelijk een belangrijk onderdeel van onze member actie! Neem contact op met één van onze vestigingen en wij vinden een passende baan. Of vul onderstaande formulier in. Wil je alvast een kijkje nemen? Dat kan natuurlijk! Klik dan hier.

Meld een member aan