UBN biedt vele ontwikkelingsmogelijkheden

Haal bij UBN gratis een diploma of certificaat!

Een opleiding is erop gericht jou te helpen aan een passende baan, daarmee vergroot jij namelijk jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een opleiding maakt het daarnaast ook mogelijk om een carrièreswitch of re-integratie te realiseren. UBN maakt werkend Nederland blij en daarom helpen wij jou graag aan het juiste diploma of certificaat!

Via UBN uitzendbureau kunnen verschillende diploma’s en/of certificaten behaald worden.

Denk hierbij aan:

● Heftruck certificaat
Bij veel heftruck vacatures van UBN uitzendbureau wordt een heftruck certificaat gevraagd. Bovendien laat een heftruck certificaat zien dat je een deskundige opleiding hebt gevolgd en je op de hoogte bent hoe een heftruck bediend moet worden en welke regels er gelden.

● Reachtruck certificaat
Evenals de heftruck moet je goede en voldoende instructies hebben gekregen om een reachtruck te mogen bedienen. Hiermee voorkom je ongelukken, je weet welke gevaren er zijn en hoe je veilig werkt. Bekijk onze reachtuck vacatures.

● VCA certificaat
Een VCA training is een instrument om beter aan de Arbowet te kunnen voldoen. Je doet kennis op over veiligheid en krijgt inzicht in het herkennen van onveilige situaties. Na de training kan je beter op bepaalde situaties inspelen door de juiste maatregelen te nemen om ongevallen te voorkomen. Daardoor wordt jij bewust van de veiligheid en gezondheid op jouw werkplek.

● VAPRO opleiding
Met een VAPRO opleiding krijg je actuele kennis van de proces industrie. Met het behalen van dit waardevolle certificaat kan je als operator aan het werk. Een operator draagt namelijk de verantwoordelijkheid voor één machine of meerdere machines die producten maken en/of bewerken.

Taalcursussen en overige cursussen
Bij UBN bieden we ook de mogelijkheid om taalcursussen te volgen om jou inzetbaarheid te vergroten. Is een andere opleiding nodig om te starten aan jouw ideale baan? Vraag naar de mogelijkheden, wij komen graag in contact.

Bij UBN kan je gratis verschillende diploma's en certificaten halen! Lees meer over de voorwaarden.

Voorwaarden

Als je tekent voor een training of opleiding om een diploma of certificaat te behalen zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

De werknemer verplicht zich na het voltooien van de opleiding het dienstverband met U.B.N. Uitzendbureau B.V. voor een overeengekomen periode voort te zetten.
Bij beëindiging van het dienstverband binnen deze termijn, dient de werknemer de door U.B.N. Uitzendbureau B.V. betaalde kosten van deze opleiding terug te betalen, verminderd naar evenredigheid van de periode dat de dienstbetrekking (na afronding van de opleiding) heeft voortgeduurd.

Mocht de werknemer de toets niet halen, dan wel niet aanwezig zijn bij de opleiding, dan dient hij de volledige kosten van de cursus, terug te betalen aan U.B.N. Uitzendbureau B.V. binnen een termijn van twee maanden na het stoppen van de opleiding.

Meld je nu aan: