Postbezorger bij Van Straaten Post

Je kunt er bijna niet omheen, overal zie je wel de Van Straaten Post postbezorgers op scooters rijden. Van Straaten Post is groeiende en heeft jouw hulp nodig. Hulp bij het bezorgen van de post van de Van Straaten Post klant.

Je komt te werken bij een organisatie waar collegialiteit voorop staat. Je begint dan ook bij de depot bij jou in de buurt eerst met een bakje koffie en start daarna pas met de sortering van de post. De post sorteer je natuurlijk op een logische route zodat je snel de postbezorging kan voldoen. De bezorging wordt zorgvuldig gedaan en de post wordt vertrouwelijk bezorgd.

In het begin is de route nog wennen, maar in principe werk je altijd in dezelfde wijk/postcodegebied. Uiteindelijk ken je alle straten van jouw route op je duimpje!
Omdat de volgende dag weer post bezorgd moet worden breng je aan het einde van de dag de scooter heelhuids terug naar het depot en klets je nog even na met je collega’s.

Postbezorger-weekend

Organisatie - Van Straaten Post

Van Straaten Post is de full-service postbedrijf die de klant volledige ontzorgt op het gebied van post en pakketten: van binnenlandse post stukken, buitenlandse pakketten tot aan het verwerken van direct mail en verzending. Van Straaten Post bestaat 10 jaar en heeft zo'n 3.000 klanten, waaronder overheidsinstellingen en multinationals. Ken je nagaan om hoeveel post bezorgingen dat gaat!

Leuk als je hierbij wilt helpen en komt werken bij de snelst groeiende post organisatie van Nederland. Kijk hieronder naar een passende functie voor jou!

Geen resultaten...