UBN Uitzendbureau Sponsort

UBN is maatschappelijk betrokken en sponsort verschillende goede doelen. Doelen die plezier en blijdschap geven, maar ook voor saamhorigheid zorgen.

Bekijk hieronder welke doelen UBN Uitzendbureau sponsort.

UBN sponsort Heartbeat golfdag, een dag vol plezier voor een goed doel

UBN Heartgolf - Stichting Heartbeat

Jaarlijks is UBN Uitzendbureau hoofdsponsor van de UBN Heartgolf. Het all-in golf event dat plaatsvindt op de mooiste banen in Nederland. Tijdens deze sportieve dag worden de holes afgewisseld met culinaire hapjes, drankjes en optredens. Als afsluiting worden de deelnemers getrakteerd op een afterparty met artiesten, een veiling en een loterij.

Dit allemaal om Stichting Heartbeat te ondersteunen. Stichting Heartbeat biedt gezinnen met een jonge hartpatiënt plezier en ontspanning door vakanties met zorg en eendaagse activiteiten te organiseren.

Met een fervente golf directie en de match met plezier, is de sponsoring een hole-in-one. Werkplezier is wat bij UBN voorop staat. Niet voor niks is de pay-off van UBN Uitzendbureau 'Maakt werkend Nederland blij'!

Bekijk de website voor meer informatie.

UBN sponsort Voedselbanken, een top dag voor mensen die leven onder de armoedegrens

De Voedselbank

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten.

Een keer per jaar is het extra feest. Dan worden de mensen die aangesloten zijn bij de voedselbank getrakteerd op een gevulde dag vol entertainment, cadeaus en heerlijke gerechten.

Bekijk de website voor meer informatie.

UBN sponsort Gala voor het Kind

Gala voor het Kind!

Gala voor het Kind is een jaarlijks terugkerend evenement. Een avondvullend programma die niet alleen plezierig is voor de aanwezigen, maar ook voor alle kinderen die er vervolgens van kunnen genieten. "In Nederland zijn nog veel kinderen die extra hulp en aandacht kunnen gebruiken", aldus de initiatiefnemers. Tijdens de edities wordt geld ingezameld voor goede doelen die elk jaar rouleren zodat op deze manier vele verschillende doelen ondersteund worden. "Sport is wel de rode draad van het gala: topsport, topondernemers en een topgala!".

Bekijk de website voor meer informatie.

UBN sponsort Spijkerbroeken gala

Het Spijkerbroekengala

Het Spijkerbroekengala is een gezamenlijk initiatief van gedreven ondernemers, die zich ieder jaar belangeloos inzetten voor goede doelen die in het teken staan van: “Het verschil kunnen maken voor een kind”

Hun missie is om ieder jaar voor drie verschillende kinderdoelen een gala te organiseren waarvan de opbrengst geheel en volledig aan hen toekomt.

Bekijk de website voor meer informatie.

UBN helpt clubs verder

PVC - Utrecht

“Zowel bij de jeugdafdeling als bij de senioren selecteert PVC bij de selectie-elftallen op talent en voetbalkunde. Dit om voor zoveel mogelijk spelers de meest uitdagende en motiverende omgeving te creëren. Dit is precies hoe UBN de selectie voor haar relaties maakt. UBN kijkt niet alleen naar een cv, maar juist uitgebreid naar het profiel van de kandidaat. Denk hierbij aan karakter en motivatie, maar ook of de juiste affiniteit er is met de openstaande vacature. Op deze manier maken wij de juiste en langdurige match."

Spartaan’20 - Rotterdam

“Met Spartaan’20 hebben wij een mooie match. Zij willen iedereen de kans geven om lekker te voetballen en wij willen iedereen een eerlijke kans op een baan geven. Voor wie zijn kans grijpt en verder wilt komen biedt UBN opleidingen en trainingen aan. Wij vinden het belangrijk dat iemand met plezier naar zijn werk gaat en ontwikkeling is daar een onderdeel van.”

Volleybal groep Limes - Utrecht

UBN sponsort Volleybal groep Limes. De naam Limes verwijst naar de oude Romeinse verdedigingslinie die dwars door Leidsche Rijn loopt. Een symbolische naam met historische betekenis. Met meer dan 450 leden is Limes één van de grootste clubs in de regio. Bij hun staat gezelligheid en sportiviteit voorop, maar ze zijn zeker ook prestatiegericht. Precies hoe UBN ook te werk gaat. Vandaar een mooie sponsorschap waarbij het logo van UBN op de trainingspakken, shirts en tassen van Limes DS 1 schittert.

Limes Volleybal sponsoring pagina

ASC Waterwijk - Almere

“ASC Waterwijk zorgt voor saamhorigheid. Wat je leeftijd of nationaliteit ook is, samen speel je in één team, met één doel: het beste uit jezelf naar boven halen. Teamprestatie. Zo werken wij binnen UBN Uitzendbureau met elkaar, met onze uitzendkrachten en relaties."

Forza - Almere

“Forza deelt met trots het beeldmerk Erkend leerbedrijf. Het beeldmerk laat zien dat zij mbo-studenten opleiden. Dit is precies wat UBN uitzendbureau voor staat, ontwikkeling! Om de kansen op de arbeidsmarkt van de jonge doelgroep te vergroten en om het voor de oudere doelgroep mogelijk te maken om een carrièreswitch of re-integratie te realiseren, kan een diploma helpen. UBN maakt dit mogelijk. Via UBN kunnen verschillende diploma’s en of certificaten behaald worden."

Sponsoren


Wil je in contact komen met UBN over een sponsoring? Stuur een e-mail naar:
marcom@ubnuitzendbureau.com