UBN Uitzendbureau helpt je bij uitzenden

Met maar liefst 14 vestigingen in Nederland zorgen wij al vanaf 1991 dat werkend Nederland blij is. Dat doen we voor logistiek, industrieel, administratief en horeca werk tot en met mbo-niveau. Door te kiezen voor een duidelijke focus zijn wij in deze branches een specialist. Plaats je bij ons een vacature dan verdiepen wij ons grondig in je organisatie en de kandidaten om tot een kwalitatieve en duurzame match te komen. In de praktijk betekent dat goed luisteren en nooit bezuinigen op tijd en aandacht. Hiermee ontzorgen wij je geheel.

Jouw voordeel als je UBN laat uitzenden:

  • Loyaliteit. Door ons grondig te verdiepen in je organisatie en continu onze dienstverlening te optimaliseren tillen wij de samenwerking naar een nog hoger niveau. Wij gaan voor een hoogwaardige en langdurige relatie.
  • Eén vast aanspreekpunt. Bij ons heb je altijd een vast aanspreekpunt. Jouw contactpersoon kent jou en je organisatie door en door, zodat wij snel kunnen helpen en adviseren.
  • Tijdbesparing. Het werven en selecteren van passende uitzendkrachten wordt geheel verzorgd door UBN Uitzendbureau. Alle administratieve afhandelingen en arbeidsmarkt rechtelijke risico’s neemt UBN Uitzendbureau van je over waardoor jij je kunt focussen op je core-business.
  • Deskundigheid. UBN Uitzendbureau is gespecialiseerd in de branches logistiek, industrie en administratief. Wij hebben de kennis en middelen om informatie uit deze arbeidsmarkt te krijgen. Wij delen deze kennis graag en adviseren je zodat je verzekerd bent van een volledig werkend team.
UBN Uitzendbureau is de partner als je op zoek bent naar tijdelijk personeel

Wil jij ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.

Uitzendbureau Almere
Nicky van den Berg
Vestigingsmanager Almere
06-82960059
nickyvandenberg@ubnuitzendbureau.com

Op zoek naar uitzendkrachten in GroningenUitzendbureau Groningen
Lennart van Driel
Vestigingsmanager Groningen
06-57713541
lennartvandriel@ubnuitzendbureau.com

Op zoek naar uitzendkrachten in RotterdamUitzendbureau Utrecht
Roxanne an Haack
Vestigingsmanager Utrecht
06-51069896
roxanneanhaack@ubnuitzendbureau.com

Uitzendbureau Amsterdam
Maarten Nonkes
Senior Vestigingsmanager Amsterdam
06-54324026
maartennonkes@ubnuitzendbureau.com

Op zoek naar uitzendkrachten in RotterdamUitzendbureau Rotterdam
Jasper van Oorsouw
Accountmanager New Business Rotterdam
06-13798849
jaspervanoorsouw@ubnuitzendbureau.com

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

Cases

Wij werken al meer dan 27 jaar voor klanten van het eerste uur. In onze cases laten wij zien hoe wij onze klanten zo lang tevreden houden!

Bekijk de cases