Vacature HR medewerker

Ondersteun het HR team bij hun dagelijkse werkzaamheden en solliciteer op de vacature voor HR medewerker. Je gaat zelfstandig aan de slag met diverse vraagstukken op het gebied van personeel en werk. Als HR medewerker ben je het middelpunt van het bedrijf. Collega’s kunnen met vragen altijd bij jou terecht. Het zoeken, aannemen en contact houden met het personeel verloopt allemaal via de HR afdeling.

Alle vacatures

Verberg filter
TIP!Filter vacatures om nog sneller jouw ideale baan te vinden!
Reset filters
Geen resultaten...

De persoon die geknipt is voor de baan

We hoeven jou niet te vertellen dat een goede HR medewerker een sociaal dier is. Je gaat gemakkelijk om met diverse soorten mensen en geeft advies en informatie. Als er problemen zijn, houd jij het hoofd koel en werk je oplossingsgericht. Het is jouw kerntaak om te zorgen dat alles op het gebied van personeel tot in de puntjes geregeld is.

Is de vacature HR medewerker wat voor jou

UBN verbindt mensen en bedrijven met elkaar, op zoek naar een succesvolle match. Wij kijken daarvoor verder dan het cv van de uitzendkracht. Om dit goed te kunnen doen, is het belangrijk om jouw persoonlijke motivatie te kennen. Daarom nodigen we je altijd uit voor een eerste gesprek bij ons op de vestiging. Zo weten we precies welke vacature voor HR medewerker het beste aansluit bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Altijd een vacature die bij jou past

Het grote voordeel van ons uitzendbureau is dat wij altijd wel een baan hebben die helemaal bij jou past. Nadat je je aanmeldt bij UBN kom je in een poule van beschikbare uitzendkrachten terecht. Als wij een vacature vinden die helemaal in jouw straatje past, bellen we je direct. Vaak kun je de dag erna al aan de slag.

De vacature HR medewerker is uitermate geschikt voor de uitzendkracht die zich graag wil bezighouden met personeelszaken.