Het bedrijf werkt vanuit de overtuiging dat de keuze voor groen juist eenvoudig en simpel moet zijn. Dat is waarom zij, in samenwerking met partners, een totaaloplossing leveren voor klanten. Denk hierbij aan laadpalen, laadpassen, zonnepanelen en groene energie. Het is een snelgroeiend bedrijf in een dynamische sector van elektrische mobiliteit, die sterk groeit en zich de komende periode nog volop zal ontwikkelen.

Jouw toekomstige werkgever is een internationale logistiek dienstverlener en heeft een sterke focus op intercontinentale expeditie (lucht- en zeevracht). Wereldwijd staan zij bovenaan als het gaat om logistieke dienstverleners. Met een wereldwijd netwerk en twee vestigingen in Nederland (Amsterdam en Rotterdam) weten zij intercontinentaal de lucht- en zeevracht tot in de puntjes te verzorgen.

Onze opdrachtgever is een internationale logistieke organisatie met meerdere vestigingen in Nederland en Europa.
We vertellen je graag meer over de organisatie tijdens de sollicitatiegesprekken.

Onze opdrachtgever in Nieuwegein is gespecialiseerd in het leveren van goederen en reserveonderdelen van auto's.

UBN Uitzendbureau is sinds 1991 actief en succesvol op de arbeidsmarkt. Met vestigingen in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Rotterdam, Schiphol-Rijk, Utrecht en zeven inhouse vestigingen hebben wij een flexibele, platte en resultaatgerichte organisatie. UBN richt zich op logistieke, industriële en administratieve functies tot en met mbo-niveau. Door te kiezen voor deze duidelijke focus is UBN uitgegroeid tot een specialist. Wij geloven dat succes niet vanzelf komt. UBN’ers werken hard en geven net dat beetje meer. Wij zijn betrokken met elkaar en onze klanten, wat resulteert in een waardevolle en langdurige relatie. Wil je meer weten over werken bij ons? Bekijk hier de ‘Werken bij UBN’ pagina!

Het betreft één van de wereldmarktleiders op het gebied van tapijt, deurmatten, automatten, lopers en kunstgrassen. Het is een familiebedrijf, waar bij alle afdelingen een goede werksfeer heerst.

Het betreft één van de wereldmarktleiders op het gebied van tapijt, deurmatten, automatten, lopers en kunstgrassen. Het is een familiebedrijf, waar bij alle afdelingen een goede werksfeer heerst.

Pure smaak en ambacht staan bij deze opdrachtgever centraal. Al sinds 1895 staan ze bekend om hun kwaliteit en rijke smaak.

Je komt te werken bij een producent gespecialiseerd in textielidentificatiesystemen, zo verzorgen zij bijvoorbeeld diverse bedrukte sportkleding en bedrijfskleding. Verder heerst er een familiaire sfeer en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en diverse opleidingen te volgen.

Onze opdrachtgever biedt oplossingen voor innovatieve supply chains en dagen daarbij de bestaande situatie uit. Als wereldwijde marktleider met meer dan 140 jaar logistieke ervaring zijn zij er trots op om industrie en handel te ondersteunen in de wereldwijde uitwisseling van goederen.

UBN Uitzendbureau is sinds 1991 actief en succesvol op de arbeidsmarkt. Met vestigingen in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Rotterdam, Schiphol-Rijk, Utrecht en zeven inhouse vestigingen hebben wij een flexibele, platte en resultaatgerichte organisatie.

UBN richt zich op logistieke, industriële en administratieve functies tot en met mbo-niveau. Door te kiezen voor deze duidelijke focus is UBN uitgegroeid tot een specialist.

Wij geloven dat succes niet vanzelf komt. UBN’ers werken hard en geven net dat beetje meer. Wij zijn betrokken met elkaar en onze klanten, wat resulteert in een waardevolle en langdurige relatie.

Wil je meer weten over werken bij ons? Bekijk hier de ‘Werken bij UBN’ pagina!"