UBN Vakantiebaan

Informatie over vakantiebanen bij UBN!

Met bijna 30 jaar ervaring in de uitzendbranche hebben wij genoeg kennis wat betreft het vinden van de juiste baan! Naast alle parttime en fulltime vacatures, hebben wij uiteraard ook vacatures voor vakantiebanen. Alvast een kijkje nemen binnen UBN? Dat kan hier!

Het grote voordeel van een vakantiebaan via UBN is, is dat je zelf kan kiezen welke vakanties en welke dagen jij aan de slag kan en wil. Zo kan je dit bijvoorbeeld mooi combineren met een studie, of wellicht een rustige periode bij je andere baan. Daarnaast kan het natuurlijk zo zijn dat je een extra zakcentje wil verdienen.

Daarnaast deel je jouw eigen werkweek in! Wil je één dagje verhuizen? Dan kan! En daarnaast nog twee dagen in de schoonmaak werken? Ook geen probleem! Doordat wij veel verschillende vacatures hebben in de vakanties, kan je zelf aangeven waar je wanneer aan de slag wilt. Met die flexibiliteit maken wij zowel de opdrachtgever, als jou blij. En dat is waar wij het bij UBN voor doen, want UBN maakt werkend Nederland blij!

Soms weet je niet wat je precies zoekt in een baan en weet je ook niet welke branche bij je past. Uit ervaring weten wij dat veel van onze flexkrachten die dit ervaren hebben, er soms voor hebben gekozen om meerdere vakantiebanen te nemen. Het handige daarvan is dat je veel ervaring op kan doen binnen verschillende banen. Hierdoor kan je uiteindelijk makkelijker voor jezelf beslissen welke baan het beste bij jou past en welke jij het leukste vindt!

Jouw vakantiebaan zorgt voor een leuke periode om mooie ervaring op te doen en ook nog eens lekker bij te verdienen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar onze openstaande vakantievacatures? Inmiddels hebben wij een aantal succesvolle reguliere vestigingen in Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen en in Apeldoorn. Daarnaast hebben wij een aantal inhouse vestigingen: Ameco, XPO, Nedal Aluminium, Pally Biscuits, Remia, Santrade, WE Fashion en Schiphol-Rijk. Onze inhousevestigingen hebben in vakanties vaak met piekmomenten te maken, waardoor zij met regelmaat (tijdelijk) extra handjes nodig hebben.

Wil jij dus in aanmerking komen voor een vakantiebaan? Kijk dan van te voren welke (inhouse)vestiging voor jou het makkelijkst te bereiken is! Het mooiste is natuurlijk als je in je eigen omgeving aan de slag kan. Zodra je weet welke vestiging het beste bij jou woonplaats aansluit, kan je een open sollicitatie sturen naar de betreffende vestiging. Hier kan je de vraag stellen welke vakantievacatures zij open hebben staan. Natuurlijk kan je zelf van te voren een kijkje nemen bij alle openstaande vacatures. Bellen kan natuurlijk altijd! Langskomen is ook prima. Dat kan alleen bij de reguliere vestigingen.

Verder is het belangrijk dat...

Je van te voren weet welke periodes / dagen je beschikbaar bent. Dat maakt het zoeken naar de juiste vakantie baan voor ons veel makkelijker! Ook is het belangrijk dat je een geldig legitimatiebewijs hebt. Daarnaast heb je voor sommige functies werkervaring nodig. Zorg er dus altijd voor dat je cv helemaal up-to-date is.

 

Je hebt in de vakantie gewerkt.. en nu?

Bij ons krijg je wekelijks uitbetaald! Vandaag gewerkt? Dan heb je uiterlijk de week daarop volgend jouw salaris op je bankrekening staan.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je als vakantiebaan een tijdelijke klus aanneemt. Wij zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk na afloop van de ene klus, door te bemiddelen naar de ander. Natuurlijk altijd in overleg met jou.

Neem contact met ons op als je beschikbaar bent voor vakantiewerk!