UBN inhousevestiging WE fashion

WE is een internationaal modebedrijf. Met ongeveer 240 winkels en 3000 medewerkers vertegenwoordigd WE Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Het Europees Distributie Centrum en het Hoofdkantoor zijn gevestigd in ons mooie Utrecht!

Al sinds de oprichting is WE een verticale organisatie. Dit betekent dat alles “in huis” wordt gedaan. Zowel het design van de collecties, als de inkoop van alle benodigdheden. Ook de verkoop via eigen winkels hebben zij zelf in beheer. Het vervoer naar deze winkels wordt deels gedaan door eigen vervoer en deels door andere dienstverleners.

De logistiek van WE houdt zich bezig met het verdelen van de kleding naar alle filialen. De goederen die worden aangeleverd worden geteld, gecontroleerd en indien nodig voorzien van een prijskaartje. Daarna worden de goederen verdeeld en geleverd aan de filialen. In dit gehele proces is snelheid en verantwoordelijkheid van groot belang. Wij zoeken dus echt collega’s die over deze belangrijke punten beschikken.

Ook wordt de internetorders vanuit het distributiecentrum in Utrecht geregeld. Hiervoor zijn wij op zoek naar kandidaten op de volgende afdelingen:

Warehouse

In het Warehouse wordt voornamelijk fysieke arbeid geleverd. Containers en vrachtwagens worden hier handmatig gelost, leveringen geteld, gecontroleerd, gesplitst en opgeslagen in stellingen. Ook wordt van hieruit de aanvulling gedaan naar de verschillende picksystemen.

Sorter

De sorter sorteert de artikelen automatisch op filiaal en klant. Alleen aan het begin en einde van dit proces zijn medewerkers nodig. Bij de sorter wordt vooral concentratie vermogen, nauwkeurigheid en snelheid gevraagd.

Hangend / Pick to Order Hangend / E-Comm picken / Calls picken

Op deze afdelingen worden handmatig goederen gepickt als aanvulling op de verkopen vanuit de filialen en online.

Expeditie

Op de afdeling Expeditie wordt naast fysieke arbeid, snelheid, concentratie vermogen en accuratesse ook ruimtelijk inzicht en logisch nadenken gevraagd. Op deze afdeling worden alle goederen vanuit de verschillende verdeelsystemen op route samengevoegd op de werkvloer en geladen in vrachtwagens. Ook worden hier vrachtwagens geladen en gelost.

Retouren

Op afdeling Retouren worden de artikelen ontvangen die zijn teruggestuurd. Er wordt op de afdeling een kwaliteitscontrole gehouden en gecontroleerd of de artikelen gedragen of stuk zijn. Indien dit niet het geval is moeten de artikelen netjes opgevouwen weer aan de voorraad worden toegevoegd. Op deze afdeling wordt vooral nauwkeurigheid en snelheid gevraagd van de medewerkers.

Op alle afdelingen wordt gebruikt gemaakt van (RF-) Scanners. Zie jij jezelf al werken bij dit mooie bedrijf? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures. Als je benieuwd bent naar hoe UBN jouw sollicitatie in behandeling neemt, kijk dan hier. Nieuwsgierig hoe er bij andere vestigingen uit ziet? Kijk dan hier voor onze digitale rondleidingen!

Inhousevestiging Nedal Aluminium

Nedal aluminium ontwikkelt, produceert en verkoopt aluminium profielen en lichtmasten. Zij leveren producten met een hoge toegevoegde waarde voor veeleisende toepassingen.

Als je bij Nedal aluminium  gaat werken, ben je onderdeel van verschillende afdelingen. Zo is er een productie afdeling van aluminium profielen, vlaggenmasten en lichtmasten. De producten die jij maakt worden wereldwijd geleverd. Jij bent dus een hele belangrijke schakel binnen dit mooie bedrijf!

Alle functies bij Nedal zijn essentieel voor het goed laten lopen van het productieproces. Je werkt nauw samen met je collega’s vanwege de veiligheid en kwaliteit, maar natuurlijk ook voor de gezelligheid.

Benieuwd naar alle openstaande vacatures van Nedal? Bekijk die hier. Vandaag solliciteren kan zomaar betekenen dat jij morgen al aan de slag kan! Kijk hier maar eens hoe snel het kan gaan!