Nieuwste vacatures bij vestiging Bulthuis

Helaas geen openstaande vacatures gevonden...

Team Bulthuis

 • Denise van der Es

  Denise

  Vestigingsmanager

 • Gisela Hooijenga

  Gisela

  Consultant

 • Lennart van Driel

  Lennart

  Salesmanager

 • Reina Guerrero

  Reina

  Consultant

 • Roxanne an Haack

  Roxanne

  Regiomanager


Bulthuis is al 160 jaar een familiebedrijf en oorspronkelijk begonnen in Noordwolde. Sinds 30 jaar zijn zij gevestigd op het industrieterrein Euvelgunne in Groningen. Zij mogen zich met recht specialist op het gebied van truck- en traileronderdelen noemen!

 

Bulthuis is het merk voor kippers, tautliners, betonmixer-opleggers, aanhangwagens en truckopbouwers in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Als de klant specifieke wensen heeft op het gebied van trailers en stuursystemen dan kan dit bij Bulthuis worden aangeven. Zij maken dan een eindproduct die naadloos aansluit op de vraag van de klant!

 

Je kan je voorstellen dat er dus aardig wat werkzaamheden bij komen kijken voordat zo’n eindproduct daadwerkelijk naar de klant gaat. Daarom zijn zij op zoek naar jou! Je kan via UBN bij dit mooie bedrijf aan de slag als orderpicker en ook nog eens diverse certificaten en opleidingen behalen om jouw carrière een boost te geven. Zij bieden een fulltime dienstverband én je maakt hier kans op een vast contract zodra jij aan de uitzendtermijn hebt voldaan.