Santrade

Santrade

Sandvikstraat 12-14
3125 BW Schiedam
Voor algemene vragen bel: 06-50889749
E-mail: santrade@ubnuitzendbureau.com

Blijf je na een paar uur sorteren nog steeds scherp en kritisch, dan past de vacature orderpicker perfect bij je. Kom werken bij Santrade, aanbieder van speciaal metaal en hard metalen gereedschappen.
De leukste banen
Persoonlijke aanpak
Vast contactpersoon

Nieuwste vacatures bij vestiging Santrade

Geen resultaten...

Team Santrade

 • Jeroen Bogaars

  Jeroen
  Bogaars

  Senior Inhouse Consultant

 • Lilyanne Vosslamber

  Lilyanne
  Vosslamber

  Planner

 • Robert Klaassen

  Robert
  Klaassen

  Operationeel Manager Inhouses


UBN inhousevestiging Santrade

Santrade, gevestigd in Schiedam, is een 1 van de 4 distributiecentra van de Sandvik Group uit Zweden. Het is een goed georganiseerd bedrijf waar wereldwijd 42.000 mensen werken, vertegenwoordigt in ongeveer 150 landen. De organisatie is een grote leverancier van apparatuur, gereedschappen, diensten, ondersteuning en technische oplossingen voor onder andere de mijnbouw.

Bij Santrade Schiedam houden we ons bezig met de distributie van speciale gereedschappen en harde metalen, die vanuit de hele wereld besteld worden. Als orderpicker ga je een breed aanbod aan gereedschappen van onder andere de merken Walter, Coromant en Dormer Pramet verzamelen en ervoor zorgen dat ze verzendklaar zijn. De merken zijn verdeeld onder verschillende afdelingen waar ruim 250 medewerkers werkzaam zijn.

Op de afdelingen heerst een gezellige en familiare sfeer, dat zich uit in traktaties bij verjaardagen en een gezellig avondje uit op zijn tijd.

Kom je vanuit Delft of Rotterdam? Binnen 20 minuten ben jij op locatie om aan de slag te gaan bij deze leuke organisatie.

Ga aan de slag bij Santrade om als orderpicker duizenden schroeven, bouten en moeren te verzamelen en de klant tevreden te stellen. Zie jij jezelf al werken hier? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures! Ben je benieuwd naar hoe UBN jouw sollicitatie in behandeling neemt? Kijk dan hier.