De voordelen van werken bij UBN

Van een persoonlijk compliment krijg je energie. Energie die nodig is om jouw topprestatie bij UBN te blijven doen. Omdat UBN enkel complimentjes niet genoeg vindt voor onze UBN'ers, belonen wij ze met meer:

1. Goede extra's. Naast onze standaard arbeidsvoorwaarden, bieden wij je nog veel meer! Om ervoor te zorgen dat jij nóg beter wordt in wat jij doet, worden er diverse in- en externe trainingen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Heb je het naar je zin en teken je bij voor je tweede contract? Dan mag jij je SEU diploma behalen van Basisopleiding tot Intercedent.

2. Leuke uitjes. Om lekker los te gaan met elkaar. Niet te missen zijn de gezellige personeelsfeesten van UBN! Van super gezellig kerstparty’s, vrijdagmiddagborrels, een tropical BBQ in Bloemendaal aan Zee tot een weekend naar Gent met partner. We zijn een hechte club en altijd in voor gezelligheid en een feestje!

3. Tastbare bedankjes. Jaloersmakend! Elk jaar verrast UBN haar medewerkers tijdens het beruchte kerstdiner met de mooiste cadeaus die je maar kan bedenken.

Kom bij UBN werken! Bekijk hier alle UBN vacatures.