Collega Gaby over UBN

Elk bedrijf heeft iets unieks. Wat het uniek maakt is voor iedereen persoonlijk. Daarom geeft onze enthousiaste collega Gaby aan wat voor haar UBN bijzonder maakt om er te werken.

1. Dynamische werkomgeving

Werken bij UBN betekent dat geen dag hetzelfde is. Dagelijks werk je met verschillende klanten en uitzendkrachten. Dit zorgt ervoor dat je op allerlei niveaus gesprekken voert en ad hoc schakelt. Van tevoren weet je nooit hoe de dag eindigt. Dit zorgt ervoor dat de tijd voorbij vliegt!

 

2. Aller-, aller-, allerleukste team!

Werkplezier, gezelligheid en er voor elkaar zijn staat voorop. En op de momenten dat er gas gegeven moet worden dan zorgen we er als team keihard voor om de juiste match te maken tussen de uitzendkrachten en klanten.

 

3. Beloning XXXXL

Het harde werken wordt geloond met leuke uitjes, verassingen op de werkplek en cadeaus. Daarnaast zijn de persoonlijke complimenten ook altijd op zijn plaats. Bijzonder is dat de directie aan alle 60 collega’s een kaart heeft gegeven met een handgeschreven en persoonlijke tekst.

 

4. Ontwikkeling

Als intercedent heb je veel kennis nodig als CAO-regelgeving en arbeidsrecht. Ben je servicegericht, maar ook creatief en weet je hoe je sales kan genereren. Het is super dat UBN aandacht geeft om je hier verder in te ontwikkelen.

 

5. De welbekende UBN uitjes

Naast het harde werken, word er ook hard gelachen tijdens het sinterklaasfeest, kerstdiner, de weekendjes weg, dagjes uit, en andere feestjes voor alle UBN’ers.

 

Klik hier voor meer informatie over onze vacatures.