Jouw recruitmentpartner

UBN Uitzendbureau bemiddelt getalenteerde kandidaten in heel Nederland. Bij de bemiddeling staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. Wij geloven erin dat je elkaar eerst echt moet leren kennen om voor elkaar van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Onze ervaren recruiters zijn gedreven en leveren kwaliteit. Dagelijks zetten zij zich in om de beste professionals en werkgevers naar volle tevredenheid met elkaar te verbinden.

UBN Uitzendbureau staat voor je klaar

Op basis van een samen opgesteld profiel verzorgen wij voor jou de werving en selectie van kandidaten. De vacature wordt door ons breed en in de juiste media uitgezet. Daarnaast maken wij voor het werven gebruik van diverse bekende vacaturebanken en sociale media zoals LinkedIn en facebook. Wij beschikken over een eigen netwerk van kandidaten en hebben toegang tot externe databases voor de werving van getalenteerde professionals. Na (meerdere) gesprekken gevoerd te hebben met kandidaten, maken wij voor jou een selectie van de beste kandidaten. Wanneer gewenst kunnen wij ook tests en assessments verzorgen.

Paul de Vries, Operationeel Directeur De Marne’s Fabrieken B.V.:

“Wat ambitie betreft zat ik altijd in de modus groot, groter, grootst. Door de gesprekken met UBN ben ik erachter gekomen dat mijn energie niet zit in de grootte van een bedrijf, of in het aantal mensen dat ik onder me heb. Belangrijker voor mij is wat we samen voor elkaar kunnen boksen. Als Operationeel Directeur bij De Marne zit ik nu prima op mijn plek.

Tijdens de werving- en selectieprocedure hebben we veel overlegd en gespiegeld. Altijd in een open, kritisch opbouwende sfeer. Ook de nazorg was goed. Een factuur schrijven is voor UBN niet de belangrijkste drijfveer, dat merk je. Ook als ik het niet geworden was, zou ik met een goed gevoel terugkijken op het traject.”

UBN-werft-en-selecteert-professionele-kandidaten