Werving & Selectie

UBN Uitzendbureau bemiddelt getalenteerde kandidaten op MBO+, HBO en academisch niveau in heel Nederland. Onze ervaren recruiters zijn betrokken en gedreven. Dagelijks zetten zij zich in om de beste professionals en werkgevers naar volle tevredenheid met elkaar te verbinden.

UBN staat voor je klaar

Op basis van een samen opgesteld profiel verzorgen wij voor jou de werving en selectie van kandidaten. De vacature wordt door ons breed en in de juiste media uitgezet. Daarnaast maken wij gebruik van diverse bekende vacaturebanken en sociale media zoals LinkedIn en facebook. Wij beschikken over een eigen netwerk van kandidaten en hebben toegang tot externe databases voor de werving van getalenteerde professionals. Na (meerdere) gesprekken gevoerd te hebben met kandidaten, maken wij voor jou een selectie van de beste kandidaten. Wanneer gewenst kunnen wij ook tests en assessments verzorgen.

“ De belangstelling houdt niet op na einde contract”

UBN heeft zelf contact met mij gezocht. Via LinkedIn. Ik zat op dat moment thuis, als gevolg van een collectief ontslag. Ze nodigden me uit voor een kennismaking. Dat gesprek ging super goed; ik vond de mensen heel spontaan en geïnteresseerd. Er stond een vacature open die aansloot bij mijn profiel. Een prima match, dachten ze. En inderdaad, een paar dagen na mijn gesprek bij CP Group kreeg ik een enthousiast belletje van UBN. Ik kon direct aan de slag.

Tijdens mijn periode als uitzendkracht ben ik altijd netjes op tijd betaald. Ze zijn een paar keer langsgekomen op mijn werkplek, en waren er ook bij toen ik een contract aangeboden kreeg. Een half jaar later kwamen ze zelfs nog een kerstpakket langsbrengen.

Richard Brand
Logistiek administratief medewerker

Werving en selectie