Wil jij aan de slag als orderpicker, heftrucker of magazijnmedewerker?

Wij hebben verschillende banen in de logistiek, industrie en administratie op mbo+ niveau. UBN Uitzendbureau voelt feilloos aan welke vacature bij jou past. Wij kennen de branche op ons duimpje en gaan altijd op zoek naar de juiste match tussen jou en onze klanten.

Om voor jou de juiste baan te vinden zien we je graag persoonlijk. Met direct contact leren we elkaar het beste kennen. Wij staan erop om ook bij al onze klanten een rondleiding en gesprek te hebben om precies te weten wat de vacature inhoudt, welke voorwaarden er zijn en wat de sfeer is. Op deze manier kunnen wij voor jou de beste match maken.

Hey heftrucker!

Ben jij er trots op dat je nog nooit een deukje in je auto hebt veroorzaakt, dat je op de millimeter af perfect kan inparkeren en je altijd aan de veiligheid houdt? Dan past een baan als heftruckchauffeur perfect bij jou! Als heftruckchauffeur zorg je ervoor dat je de lading met de heftruck pakt en op de juiste plek plaatst. Die natuurlijk netjes gestapeld wordt zodat de lading heel blijft. Bekijk snel de vacatures!

Heftruck vacatures

Ben je al in bezit van een heftruck certificaat of nog niet? Haal bij UBN gratis je heftruck diploma.

Hey orderpicker!

Als orderpicker zorg je ervoor dat goederen worden verzameld, gescand en verpakt. Vaak rij je bij het verzamelen van de goederen met een orderpickkar wat zorgt voor verlichting tijdens het verzamelen. En komt het regelmatig voor dat je bij het scannen gebruik maakt van een handige handscanner waardoor je met één druk op de knop de goederen scant. Het orderpicken pak je natuurlijk heel nauwkeurig op zodat de bestelde goederen op de juiste bestemming geleverd worden. Spreekt jou dit aan? Solliciteer direct!

Orderpick vacatures

Hey magazijnmedewerker!

Vind jij het ook zo fijn als alles op zijn plek valt. Als magazijnmedewerker doe je niet anders. Jij zorgt ervoor dat alle inkomende goederen gecheckt worden op juistheid en kwaliteit. Vervolgens zet jij deze producten op de juiste plek in het magazijn. Opgeruimd staat netjes! Bekijk de vacatures en start direct!

Magazijnmedewerker vacatures

Kom langs bij een van onze vestigingen

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste vacature! Samen lopen wij je cv en interesses door om op deze manier erachter te komen waar je echt naar op zoek bent. Met deze informatie kunnen wij een goede match maken met de baan en organisatie die perfect bij je past. Hierdoor heb je voor een lange tijd een mooie baan waar je energie van krijgt.